Ik las dit recept in het tijdschrift "OOK". Ik heb het een klein beetje aangepast want met de ingredienten kun je naar je eigen smaak aan de gang. Het is echt heel lekker en heel makkelijk.
Lekker als dipsaus, falafel of bij gewone gehaktballetjes. …
Lees verder »
Recept komt van de SCdieet-site. Ik heb ze gemaakt en ze zijn heerlijk, ook als je dit dieet niet doet. Ze zijn in elk geval zeer vriendelijk voor je darmen. …
Lees verder »
Ik vond dit gerecht super! Het is een gemakkelijk te maken Italiaanse groenteschotel met aubergine,tomaat en mozzarella. Zeker ook voor veggies een te gek gerecht. …
Lees verder »
Mijn eigen gemaakte appeltaart is een variant op de traditionele Hollandse appeltaart. Deze variant is gemakkelijk te maken, kost weinig tijd en kan niet mislukken. En daarbij smaakt hij ook nog eens overheerlijk!!! Het was bij mij gisteren een echt succes. …
Lees verder »
De kracht van Grappa past geweldig bij het romige van de geitenkaas,hoewel je ook cognac kunt gebruiken. Deze kaas eet je met grote, met olijfolie bestreken en in de oven geroosterde stukken brood. Bron: de Toscaanse kookschool. …
Lees verder »
Wat moet je doen met uitgeperste grapefruit of citroen?Niet weggooien! Voor het maken van toetjes en gebak kun je dit receptje gebruiken. …
Lees verder »
Ik heb een prachtig Toscaans kookboek (van Stephanie Alexander en Maggie Beer) waarin dit recept staat. Stephanie en Maggie hadden een seizoen lang een kookschool in Toscane, waarvan zij een boek hebben samengesteld. …
Lees verder »