1. Home
  2. cootje48
  3. Recepten van cootje48
Recepten van cootje48

Ik las dit recept in het tijdschrift "OOK". Ik heb het een klein beetje aangepast want met de ingredienten kun je naar je eigen smaak aan de gang. Het is echt heel lekker en heel makkelijk. Lekker als dipsaus, falafel of bij gewone gehaktballetjes. …  Lees verder »

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

Een luxe soepje, prima voor een etentje. Het proberen waard! DIT IS BESLIST GEEN RECEPT VAN WERELDREDACTIE MAAR VAN MIJ! …  Lees verder »

Recept komt van de SCdieet-site. Ik heb ze gemaakt en ze zijn heerlijk, ook als je dit dieet niet doet. Ze zijn in elk geval zeer vriendelijk voor je darmen. …  Lees verder »

Dit recept vond ik in de Seasons. Het is een creatie van Daan Olthuis van restaurant "Blauw aan de Wal" Amsterdam. …  Lees verder »

Het is simpel, maar ik wil het toch even melden. Dit is een alternatief voor mensen die niet tegen koemelkprodukten kunnen. …  Lees verder »

Ik vond dit gerecht super! Het is een gemakkelijk te maken Italiaanse groenteschotel met aubergine,tomaat en mozzarella. Zeker ook voor veggies een te gek gerecht. …  Lees verder »

Mijn eigen gemaakte appeltaart is een variant op de traditionele Hollandse appeltaart. Deze variant is gemakkelijk te maken, kost weinig tijd en kan niet mislukken. En daarbij smaakt hij ook nog eens overheerlijk!!! Het was bij mij gisteren een echt succes. …  Lees verder »

Echt een heerlijke traktatie voor bij de koffie of de thee. …  Lees verder »

Weinig werk en heerlijk fris. Bron:Home and Garden …  Lees verder »

Voeg de Premolaar toe aan een klassieke Ossobucco. Ook verrukkelijk door een simpele pasta of aardappelpuree. Bron: Home and Garden …  Lees verder »

De kracht van Grappa past geweldig bij het romige van de geitenkaas,hoewel je ook cognac kunt gebruiken. Deze kaas eet je met grote, met olijfolie bestreken en in de oven geroosterde stukken brood. Bron: de Toscaanse kookschool. …  Lees verder »

Een simpel,rustiek en geurig soepje uit de Toscane. recept van Maggie Beer. …  Lees verder »

Wat moet je doen met uitgeperste grapefruit of citroen?Niet weggooien! Voor het maken van toetjes en gebak kun je dit receptje gebruiken. …  Lees verder »

Ik heb een prachtig Toscaans kookboek (van Stephanie Alexander en Maggie Beer) waarin dit recept staat. Stephanie en Maggie hadden een seizoen lang een kookschool in Toscane, waarvan zij een boek hebben samengesteld. …  Lees verder »

Top