1. Home
  2. conpom
  3. Recepten van conpom
Recepten van conpom

Hier valt eigenlijk niet zoveel over te vertellen. gewoon een heerlijk soeprecept ontsproten in mijn hoofd toe ik trek had in een lekker 'soepie' …  Lees verder »

Zaaaalige salade, past heel goed in een koolhydraatarm 'dieet' en is bovendien heerlijk! …  Lees verder »

Wij eten de laatste tijd vrij vaak rauwkost en dan gooi ik eigenlijk van alles door elkaar. Deze salade sprong er echt wel uit zodat ik bedacht jullie er van mee te laten genieten. …  Lees verder »

Binnenkort wordt mijn jongste kleinzoon 5 jaar en dit is de taart waaarvan hij graag wilde dat ik voor hem zou gaan maken. Een chocoladetaart maar ook met een beetje fruit..... …  Lees verder »

De basis van dit recept heb ik gevonden op Pinterest en heb het aangepast naar mijn eigen smaak. Is een blijvertje!! …  Lees verder »

Ik was een keukenkast aan het opruimen en kwam het blikje gecondenseerde melk tegen. Had wel eens gelezen dat dit een uitgelezen prdouct is om in taarten te verwerken en ben zo op het idee gekomen.  …  Lees verder »

De basis van dit recept heb ik een paar maanden geleden van iemand gekregen maar ik heb het inmiddels aangevuld met diverse eigen dingetjes om af en toe mee te variëren. Laat ook je eigen fantasie er op los. Je zult zien dat je er veel kanten mee op kunt! …  Lees verder »

Geïnspireerd door de grenola die ik al zo'n drie/vier jaar zelf maak, is het idee ontstaan om iets meer te doen met havermout. Ik heb het uitgeprobeerd en het werd eigenlijk gelijk door iedereen die ik het heb laten proeven, goed ontvangen. Vandaar dat ik het ook met jullie wil delen. …  Lees verder »

Ik heb dit recept op Pinterest gevonden en ik MOEST het maken..... Wel een paar kleine aanpassingen gedaan. Het is zooooo lekker en verrassend! …  Lees verder »

Deze soep heb ik nu al een paar keer gemaakt en eigenlijk steeds een iets andere twist aan gegeven. Zoals ik 'm hier beschrijf is het eindelijk zoals ik 'm hebben wil! Een echte, rijkgevulde, zoete tomatenmaaltijdsoep  …  Lees verder »

Een maand of twee geleden kreeg ik van mijn broer een heleboel mini komkommertjes, uit zijn eigen moestuin. Het was teveel om zo op te eten dus ik heb er ook een grote pan soep van gemaakt. Deze soep is helemaal geweldig en zowel koud als warm heul lekker! Proef het zelf..... …  Lees verder »

Heerlijke variant van Thaise kippensoep. Eigenlijk iedereen die ik deze soep voor zet vind 'm lekker en vraagt naar meer. Dat zegt mij genoeg..... …  Lees verder »

Heel belangrijk: als bindmiddel heb ik geen gelatine (=varkensproduct) gebruikt maar agar-agar (= plantaardig). Moslims onder ons kunnen hier dus net zo van meegenieten! …  Lees verder »

Mijn jongste zoon wil wat minder vlees eten en is op zoek naar een alternatief om zijn brood mee te beleggen. Hij let ook heel erg op E-nummers en zou het liefst alles zelf maken met verse ingrediënten. Ik ben de beroerdste niet en hoop hem met deze heerlijke humus een beetje te helpen.... …  Lees verder »

Mijn kinderen en ik hebben altijd in de veronderstelling geleefd dat mijn man echt geen pasta-fan was. De verbazing was dan ook groot toen hij vroeg waarom ik (sinds de twee grootste pasta-fan kinderen de deur uit zijn) nooit meer spaghetti kook. Mijn mond viel echt heel ver open en je snapt dat ik meteen de volgende dag spaghetti heb gemaakt. Met de allerlekkerste saus die je maar kan bedenken! …  Lees verder »

Dit was een kwestie van: 'dit heb ik nog in huis, wat ga ik er mee doen'..En het heeft goed uitgepakt vonden we bij ons thuis. …  Lees verder »

Iedere woensdagochtend doe ik vrijwilligerswerk in een verpleeghuis bij ons in de buurt en ik had de mensen vorige week beloofd om deze week iets van 'zelfgebakken' mee te nemen. Taart of koekjes, dat wist ik nog niet.Gelukkig kwam ik een paar dagen geleden dit recept tegen in ons regionale dagblad. Leek me geweldig. Het enige struikelblok was dat je er het liefst zelf bereid vanille-extract in moest gebruiken. Dat proces neemt 6 - 8 weken in beslag, en ja, die tijd had ik niet dus ik heb m'n toevlucht genomen tot een flesje vanille-extract. Het resultaat was er gelukkig niet minder om. De koekjes vlogen weg..... …  Lees verder »

Eigenlijk ben ik best wel een 'soep'mens, dat wil zeggen dat ik het echt graag eet en ook redelijk vaak maak. Vind het ook leuk om zo af en toe iets nieuws te proberen, zo ook deze keer. Maar de echte aanleiding was dat mijn jongste kleinzoon (net 1 jaar) zijn broodmaaltijd momenteel lastig eet. Hij houdt wel van soep dus mijn schoonzoon had eigenlijk met een gekke bek mij gevraagd om een lekkere soep te maken die dan gecombineerd kon worden met zijn broodmaaltijd om uit te proberen of het op die manier wel zou lukken. En het werkte! …  Lees verder »

Top