Dit lekkere, lichte en gezonde recept kwam ik tegen op www.voedzaamensnel.nl en aangezien ik gek ben op avocado, courgettepasta én paddenstoelen heb ik het direct uitgeprobeerd. Het was zo klaar, gezond en smaakvol, hoewel ik wel een paar dingen naar eigen smaak veranderd heb. Zo gebruik ik shiitake in plaats van kastanjechampignons en voeg ik chilipeper toe voor wat extra pit. Ook roerbak ik de courgettepasta met kruiden en zout in plaats van deze te blancheren. Dat geeft net wat extra smaak. …
Lees verder »
Hoewel wij niet vegetarisch zijn, kies ik wel steeds vaker voor een vegetarische maaltijd en deze behoort absoluut tot mijn favorieten. Het gerecht is lekker licht, maar door alle kruiden, de ovengeroosterde groenten, de zoete abrikoos, de zoute feta en de pijnboompitjes vooral ook heel smaakvol. Daarnaast is het een heel voedzaam maaltje en dat is meer dan mooi meegenomen ;-) …
Lees verder »
Dit lekkere barbecue spiesje heb ik gevonden op www.leukerecepten.nl. Simpel en snel, maar de combinatie van zoete perzik met zout spek gaat gewoon heel goed samen met de kip. …
Lees verder »
Deze balletjes zijn lekker, sappig en zacht. Zeker in combinatie met tomatensaus heerlijk als tapas of met wat spaghetti en salade als een heerlijke en makkelijke maaltijd. …
Lees verder »
Vitello tonnato is een bekend Italiaans voorgerecht, maar kan met wat brood en eventueel wat extra salade uiteraard ook prima als lunchgerecht worden gegeten. …
Lees verder »
Omdat broccolli zonder extra smaakmakers mij niet echt bevalt en ik toch graag genoeg van die megagezonde groente binnen wil krijgen, staat broccollisoep bij ons geregeld op het menu. Aangezien ik van pittig houdt, heb ik voor de verandering wat rode peper toegevoegd. …
Lees verder »
Gele curry is wat milder dan de rode variant, maar door verse rode peper toe te voegen krijgt het gerecht toch een lekker pittig karakter. …
Lees verder »