1. Home
  2. catherin
  3. Recepten van catherin
Recepten van catherin

Zeer geschikt voor taartbodems voor toetjestaarten. …  Lees verder »

Snel en makkelijk, met kokos …  Lees verder »

Een cake-achtige brood, zonder eieren, maar wel met stroop en melk …  Lees verder »

Een toetje met kruisbessenpuree en slagroom …  Lees verder »

Een variatie op de engelse lemon curd. Deze kruisbessenpasta is een ideale vulling voor taartjes en cakes, maar het kan ook gewoon op brood.max. 6 weken houdbaar, het beste in de koelkast. …  Lees verder »

Een fruitige saus, ideaal bij gegrilde vis. …  Lees verder »

(Lager Loaf) Een engels zoet brood voor bij de thee. …  Lees verder »

Een recept voor een onmisbaar ingredient in de Romeinse Keuken. …  Lees verder »

Met gedroogde peulvruchten kun je lekkere salades maken, als je ze direct na het koken marineert. …  Lees verder »

Een typisch engelse "toetjestaart". …  Lees verder »

Een engelse cake. Lekker bij een high tea, maar ook bij de koffie, of een picknick. …  Lees verder »

Een cake voor de "high-tea". …  Lees verder »

Speklapjes anders, supergemakkelijk …  Lees verder »

Een vegetarische ovenschotel. …  Lees verder »

Een vegetarisch hoofdgerecht. Met een salade erbij een complete maaltijd. …  Lees verder »

Oud-hollands gebak, een typische kermisspecialiteit …  Lees verder »

Met dit toetje zal je niet met de "gebakken peren" blijven zitten. (Voor 3 of 4 personen) …  Lees verder »

Een niet alledaags bijgerecht met simpele ingredienten …  Lees verder »

Een warme saus. …  Lees verder »

Top