~~Dit is een makkelijk te maken dressing. Zorgt voor een smaakexplosie. Gebruik hem in een Mexicaanse salade met taco chips, of om vlees in te marineren. … Lees verder »
~~Dit is een makkelijk te maken dressing. Zorgt voor een smaakexplosie. Gebruik hem in een Mexicaanse salade met taco chips, of om vlees in te marineren. … Lees verder »
Koekjes uit een pak vind ik steeds minder lekker. Deze koekjes zijn lekker knapperig en de smaak is heerlijk. … Lees verder »
Ik ben zo dol op de geur en smaak van deze soep. Deze versie geeft een dikke, volle oranjekleurige soep. Ik denk dat de smaak zo goed wordt door de knoflook en de wortel en venkel. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar ik denk dat hij perfect is om in een broodbolletje te serveren. … Lees verder »
Malse kippeboutjes in een super BBQ saus. … Lees verder »
Recept van Safeta, ik vind dit de lekkerste baklava ooit, niet zo mierzoet en gemaakt met griesmeel en appel! … Lees verder »
Romig & sjiek; soep in een koffiekopje! Lekker als tussengerecht. … Lees verder »
Wat ingredienten door elkaar roeren kan als resultaat hebben dit verbluffend sjiek en romig ijsje. … Lees verder »
Zoete fruitsalade, simpel!! Recept in Australie opgeduikeld. … Lees verder »
Ik heb erg veel positieve reakties op deze cake gehad. Maak je weleens een "vriendschapsbrood", dan is het nu tijd voor variatie! Er ontstaat een mooie 2-lagige cake. … Lees verder »
Verrassende, milde en zomerse salade! Geen echt Griekse ingredienten maar nog lekkerder. Vooral de rode-uien bereiding is heel speciaal. Recept van Nigella. … Lees verder »
Afrikaanse stoofpot. Zoetig, mals vlees met een pittige smaak. Het is een familierecept. … Lees verder »
Peertjes bedekt onder een caramel-achtige saus. Het komt uit het boek 'een huis in Toscane' van Frances Mayes. Dit is zo lekker dat ik het heb gegeten tot ik er misselijk van werd. … Lees verder »
Dit recept bevat volkorenmeel, wat het brood nog smakelijker maakt dan bereiding met alleen witte tarwebloem. Bereiding van het deeg in de broodbakmachine. Voor ongeveer 15 stuks. Brood is prima in te vriezen! … Lees verder »
Fris, mooi groenkleurig ijs met 'spikkeltjes'. Geinspireerd door een dessert van Jamie Oliver! … Lees verder »
Wij vinden deze grove,lichtrose spread helemaal geweldig! … Lees verder »
Maak 'm 1 of 2 dagen van tevoren! Met verjaardagen maken we meestal 2 verschillende taarten, maar kunnen beter gewoon dezelfde maken want iedereen roept inmiddels: Ohhhhhhh, CHEESECAKE!!! … Lees verder »
Zo kun je spercieboontje HEEL lekker laten smaken. Zo lekker en makkelijk dat ze geregeld op ons menu staan! … Lees verder »
De wodka geeft deze pasta een heerlijke smaak. Romig,licht,zacht en rozig. Met een vleugje pit. … Lees verder »
Enigszins zoete, romige pompoensoep met hele aparte croutons. … Lees verder »
Dun, knapperig zongedroogde-tomatenbrood. Recept van Emeril Lagasse. Bereiding van het deeg kan in de broodmachine! … Lees verder »