1. Home
  2. carla_pizza
  3. Recepten van carla_pizza
Recepten van carla_pizza

Een hele simpele pizza, maar wel lekker! …  Lees verder »

Deze pizza is afkomstig uit de Napolitaanse keuken …  Lees verder »

Lekkere pizza met spek, gehakt, paprika en nog meer. …  Lees verder »

Een lekkere pizza, met onder andere tonijn en ansjovis. …  Lees verder »

Pizza met kaas en champignons …  Lees verder »

Dit recept is afkomstig van de Napolitaanse keuken, …  Lees verder »

Simpel te maken, omdat de basis van dit recept gevormd word door pizza's die je kant en klaar kunt kopen. …  Lees verder »

Brooddeeg (zie recept op deze pagina)2 el. tomatenpuree2 el. rode wijn1 gehakt teentje knoflook1 tl. basilicum1 tl. oregano200 g. (Milanese) salami4 ontvelde tomaten, in plakjes4 hardgekookte eieren, in plakjesblikje ansjovisfiletszwarte olijven125 g. champignons, in plakjes2 groene pepers, schoongemaakt en in ringetjes gesneden200 g. mozarella, in schijfjes50 g. geraspte parmezaanse kaas2 el. bieslookringetjes …  Lees verder »

Kruimelig gistdeeg (zie recept op deze pagina)tomatensaus(recept staat ook op deze pagina4 ontvelde tomaten, in plakken4 Weense worstjes4 chorizo worstjes1 rode paprika1 groente paprika1 gesnipperde ui1 tl. marjolein1 tl. tijm200 g. geraspte Emmenthaler2 el. bieslook in ringetjes. …  Lees verder »

Zandtaartdeeg (zie recept op deze pagina)4 el. tomatenpuree8 ontvelde tomaten, in plakken250 g. schouderham200 g. champignons, in plakjes20 groene olijvenzoutpeper2 el. versgehakte oregano50 g. geraspte gorgonzola50 g. geraspte Bel Paese50 g. gerapste mozarella50 g. geraspte Pecorino …  Lees verder »

Brooddeeg (zie hiervoor het recept op deze pagina)100 g. rauwe ham4 teentjes knoflook50 g. gevulde olijven150 ml. olijfolie2 eidooiers1 el. kummelzout naar smaak (liefst zeezout)1 el. koriander …  Lees verder »

Voor de bodems:400 g. meel20 g. gist1/4 l. lauw water4 el. olie1 tl. zoutVoor de vulling:2 pakjes volvette smeerkaas2 eidooiers2 el. slagroom2 el. fijngesneden peterseliepaprikapoeder200 g. champignons. …  Lees verder »

Voor de bodem:400 g. meel20 g. gist1/2 l. lauw water4 el. (olijf)olie1 afgestreken tl. zoutVoor de vulling:300 g. diepvries spinazie1 el. slagroom1 ui100 g. ontbijtspek100 g. geraspte Parmezaanse kaaszoutknoflookpoeder (of een uitgeperst teentje knoflook)20 zwarte olijven4 ansjovisfilets …  Lees verder »

Voor het deeg: 400 g. meel20 g. gist1/4 l. lauw water4 el. (olijf)olie1 afgestreken tl. zout Voor de vulling:1/2 pond tomaten100 g. geraspte kaaszoutpeperpaprikapoeder20 gevulde olijven8 ansjovisfilets …  Lees verder »

Er wordt hier een kant-en klare diepvries pizza voor gebruikt, die je zelf aanvult met aardbeien en kaas. …  Lees verder »

Lekkere pizza, waar naast sardines ook eieren bij gebruikt worden. …  Lees verder »

Brooddeeg (zie recept elders op deze pagina) * 4 ontvelde tomaten * 2 uien * 1 rode paprika * 1 groene paprika * 2 el. boter * 200 g. schouderham * 125 g. champignons * 100 g. garnalen * zout * peper * nootmuskaat * 200 g. geraspte emmentaler * 2 el. bieslookringetjes. …  Lees verder »

Brooddeeg (zie het recept elders op deze pagina) * basilicumsaus (zie ook elders op deze pagina) * 4 ontvelde tomaten * zout * peper * 1 tl. basilicum * 1 tl. oregano * 100 g. gerookt spek * 2 el. (olijf)olie * 1 kippenborstfilet * 1 gesnipperde ui * 1 rode paprika * 1 groene paprika * 1 bosje lenteuitjes * 100 g. champignons * 150 ml. witte wijn * citroensap * 200 g. mozarella * 50 g. geraspte emmentaler …  Lees verder »

Gistdeeg (zie recept op deze pagina) * 100 g. salami * 150 g. schouderham * 1 rode paprika * 1 groene paprika * 1 teentje knoflook * 100 g. tomatenpuree * 4 tomaten * 100 g. champignons * 100 gevulde olijven met paprika * 50 g. zwarte olijven * zout * peper * gedroogde basilicum * oregano * 200 g. geraspte emmentaler …  Lees verder »

Top