1. Home
  2. buikjevol_a
  3. Recepten van buikjevol_a
Recepten van buikjevol_a

Deze appelmoes maakt mijn mama meestal op een zondag in de winter van de appels van mijn opa.Zeer lekker,veel beter dan de appelmoes van de supermarkt. …  Lees verder »

Dit recept hebben we gevonden op de scheurkalender.Echt vreselijk lekker maar ook wel machtig. …  Lees verder »

Dit recept stond in de bond en ik vind het heel lekker!!!!!Het het nog niet uitgeprobeerd door het te eten vlak voor ik een examen ging maken maar ja wee weet helpt het!! …  Lees verder »

Een boterham met gewone kaas behoort nu niet direcht tot mijn favoriet maar met gesmolten kaas is het wel lekker!!! …  Lees verder »

Dit recept komt ook uit de bond. En is ook heel lekker. Liefhebber van groenten en vis??? Dit recpet is de uitkomst!!!! …  Lees verder »

Dit recept stond in de bond en is heerlijk. Als je een smuller bent van kabeljauw,garnalen en macoroni zal dit recept je beslist smaken!!!! …  Lees verder »

Vruchtensap, Jenever …  Lees verder »

Dit recept kon je ook eten zonder de appel in de magbnetron te doen maar warm is ie echt heeeerlijk!!!! Zorg wel dat hij niet te warm is!! …  Lees verder »

Het recept had heel anders kunnen heten maar ik heb het klaargemaakt op een bordje dus daarom heb ik het zo genoemd. hte is een redelijk zoet recept(je). …  Lees verder »

Dit recept komt uit"de kleine kok". Maar ik heb het wel al 2 keer klaargemaakt. Het is zeer lekker en het smaakt een beetje naar zelfgemaakte appelmoes. …  Lees verder »

Dit recept kan voor van alles dienen van het ontbijt tot het toetje bij een avondmaal!! De ingredienten zijn zeer simpel. …  Lees verder »

Dit nagerecht,tussendoortje,...is zeer snel en makkelijk te maken.Het is zeer lekker,vooral met die gevanilleerde suiker er door geroerd!! hoor). …  Lees verder »

Banaan met een feestelijk tintje.Dit recept is ongeloffelijk zoet!! …  Lees verder »

De ingredienten verschillen wel degelijk van de winterfruitsla!!Dit recept komt ook uit"een kei in de keuken". …  Lees verder »

Een lekkere fruitsla voor in de winter.Dit recept komt uit"een kei in de keuken. …  Lees verder »

Dit feesteijk gerechtje kan dienen als voorgerecht of avondmaaltijd met brood. Dit recept komt uit De bond. …  Lees verder »

Deze gezellige soep uit Italie is in een ookwenk klaar!!! Dit recept komt uit De Bond. …  Lees verder »

Top