Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. brunch_recepten
  3. Recepten van brunch_recepten
Recepten van brunch_recepten

Een heerlijke culinaire verrassing met zalm en kruidenroomkaas. …  Lees verder »

* 16 plakjes bacon. 4 eetl. mayonaise. 8 slablaadjes,gewassen. 300 gr. kipfilet. 4 plakjes oude kaas. 2 tomaten. 1 rode ui. 12 witte boterhammen. zout en peper. …  Lees verder »

100 gr. aardbeien. 2 perziken. 1 mango. 1/2 meloentje. 1 fles rose. ca. 2 eetl. aardbeiensiroop. 4 verse muntblaadjes. …  Lees verder »

Dit broodje met de ham en kaas, is favoriet in Barcelona. Karakteristiek voor Spaanse broodjes is dat ze altijd eerst worden besmeerd met een halve tomaat. …  Lees verder »

In de New York Delicatessen een van de grote joodse levensmiddelenwinkel in New York, is pastrami sandwich het meest geliefde broodje. …  Lees verder »

In de bars van Venetie zijn altijd tramezzini in voorraad. Kleine witte boterhammetjes met vlees. Ze worden bij de borrel of als lunchgerecht gegeten. …  Lees verder »

4 plakjes bladerdeeg. 150 gr. ham. 150 gr. camembert. 2 eieren.(M) 4 takjes peterselie.  …  Lees verder »

*1 blikje Princes Finest Corned Beef (340 gr.), of een stuk bij een vleeswarenafd. 5 eieren (m). 50 ml. melk. 1 zakje kruidenmix voor spaanse aardappelomelet9Silvo). 4 eetl.olijfolie. 1 pak miniktieltjes van Cela Vita. 4 trostomaten. 5 eetl. dressing met yoghurt. …  Lees verder »

* 2 eieren(m). 150 gr. surimisticks. 100 ml. ravigottesasus(Calve). 3 eetl. bieslook, vers ogf uit de diepvries. 2 eetl. kappertjes. 4 blaadjes sla. …  Lees verder »

1 grote rode paprika. 8 gedroogde tomaten op olie. 8 tortilla's. 2 bakjes roomkaas zalmsalade (a/h deli-afd.). 1 zak waterkers. 200 gr. zalmsnippers. …  Lees verder »

2 stokbroden. 1 komkommer. 3 bosuitjes. 250 gr. roze garnalen. 6 eetl.Maille Dyonnaise (mosterd) 1 zak veldsla. …  Lees verder »

5 plakjes bladerdeeg voor hartige taart. (diepvries). 500 gr. Kastanjechampignons. 2 eetl. boter. 4 eieren. 100 ml. slagroom. 100 gr. rookkaas, aan stuk. 6 tomaten. 5 eetl. balsamicodressing. …  Lees verder »

* 2 eieren. 1 bruin stokbrood. 2 bakjes Verse Tartaar met uitjes (te koop bij A/H). 4 eetl. halvanaise. 1/2 zak krop sla. 150 gr. wortelrauwkorst. …  Lees verder »

2 bakjes kerstomaten. 2 eetl. oregano. 4 eetl olijfolie. zout en peper. 200 gr. halvanaise. 10 eetl. fijngesneden munt, peterselie en bieslook. citroensap. 12 eieren. 1 1/2 dl. volle melk. 4 preien. 200 gr. feta. 2 eetl. boter. 18 sneden grof boerenbrood. 8 eetl. fijngesneden munt en peterselie. …  Lees verder »

1 blik bosvruchtencocktail (Jonker fris, 400 gr.) 1 bak magere fruitkwark bosvruchten. (500 gr.) 2 bollen slagroomijs. …  Lees verder »

Top