1. Home
  2. branies
  3. Recepten van branies
Recepten van branies

Altijd de juiste gaarheid bij het bereiden van dikke stukken vlees, wild, gevogelte en vis, ook al wijkt uw oventemperatuur af. In principe kan er niets mis gaan. Een kerntemperatuur meter is een meethulp die digitaal temperatuur weergeeft, deze is uitgerust met een temperatuursensor die in het vlees wordt geprikt. Het laat toe dat er met lagere temperaturen kan worden gewerkt, waardoor de vleessappen in het vlees bewaard blijven hetgeen de malsheid en structuur ten goede komt. Om salmonella besmetting te voorkomen is voor kip, kalkoen en varkensvlees een hogere kerntemperatuur vereist! De aanschaf van een kerntemperatuurmeter vergt geen grote investering, Ikea verkoopt deze voor minder dan 10,00 euro. …  Lees verder »

Het is mijn favoriete BBQ saus. Dit recept is voor ongeveer 3/4 ltr. saus. …  Lees verder »

Proeven om het ervaren te hebben. …  Lees verder »

Een kipsaté met een verfijnde smaak, envoudig te bereiden. Grillen op houtskool komt de smaak ten goede. …  Lees verder »

Simpel en lekker …  Lees verder »

Sushi heerlijke apetizer of voorgerecht. …  Lees verder »

Tonijn is een prachtige vissoort die zowel bereid als rauw te eten is. Tonijn hoeft maar even om en om gegrild te worden, de binnenkant moet roze blijven. Het verdiend de aanbeveling één dikke moot te laten afsnijden. Dit is een voor,- of lunchgerecht. Bij garen verdwijnt de smaak. …  Lees verder »

Roux vormen de basis waarmee de grote sausen gebonden worden, de bereiding hiervan lijkt op het eerste gezicht van weinig betekenis maar maar moet in tegendeel met de grootst mogelijke zorg en aandacht gebeuren. De BRUINE ROUX, waarvan de bereiding vrij lang duurt, kan het beste van te voren gemaakt worden. BLONDE en BLANKE ROUX worden doorgaans op het moment zelf bereid. …  Lees verder »

Uienliefhebbers opgepast, dit taartje laat je ogen tranen van genot! …  Lees verder »

De buurjongen is gaan vissen op de Noordzee en neemt gegarandeerd makrelen mee. …  Lees verder »

Uien, - en mosterdsoep op zich al lekker, maar in combinatie heel erg lekker! …  Lees verder »

Het is even wennen, maar je raakt er aan verslaafd! > Verdund plus extra soja een heerlijke dressing. …  Lees verder »

Lekker opkikkertje bij een borrel of barbecue. …  Lees verder »

Deze eenvoudige bereiding komt de smaak van het vlees helemaal ten goede. …  Lees verder »

Een smaakvolle salade, lekker bij gegrild of geroosterd vlees. …  Lees verder »

Kip en barbecue onlosmakelijk verbonden. …  Lees verder »

Top