500 gram pangafilet
1 geperst teentje knoflook
1 potje tapenade van zongedroogde tomaten
1 in lange repen gesneden courgette
1 in lange repen gesneden gele paprika
1 in partjes gesneden rode ui
2 in parten gesneden tomaten
2-3 eetlepels olijfolie.
…
Lees verder »
Bewaard
8
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Haal de lente in huis. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
Op een salade van waterkers met een salsa van rode paprika.
Dit is het eenvoudigst denkbare recept, maar de frisse smaak en de heldere kleuren maken het tot een hoogst origineel gerecht. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Kunnen als warm voorgerecht worden gerserveerd, laat ze dan niet langer damn 30 minuten in de marinade staan en stoom ze 3-5 minuten, afhankelijk van de dikte. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
42 gram verse gist * 1/4 liter melk * 200 gram suiker * 1 kilo bloem * 200 gram boter * 100 gram reuzel * 2-3 eieren * 1 theelepel zout * de geraspte schil van 1 citroen * 2 theelepels rum * 250 gram sultana rozijnen * 250 gram krenten * 125 gram amandelstiftjes * 50 gram fijngesneden sukade * 50 gram fijngesneden ornajesnippers * een snufje kaneel * een snufje nootmuskaat * een paar druppels amandelessence. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
2 kilo mosselen * 3 dl witte wijn * 5 vlees tomaten * 3 eetlepels olijfolie * 2 uien * 3 gepelde teentjes knoflook * e gehakte takjes selderij * 1/2 eetlepel saffraan * 250 ml visbouillon * 250 gram kabeljauw * 250 gram zlamfilet * 250 gram reuzengarnalen * 3 eetlepels gehakte peterselie. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Er gaat niets boven de geur en smaak van een zelfgemaakte appeltaart. …
Lees verder »
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Een gezonde voedzame schotel,ook lekker met reepjes boerenkaas. …
Lees verder »
Bewaard
5
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Een lekkere wintersoep die goed past bij het paddestoelenseizoen. …
Lees verder »
Bewaard
8
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Kerstkrans van feuilletédeeg. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Dit bakte mijn vader altijd voor ons op 5 december, ik vond dit recept bij het nakijken van kookboeken. Wil jullie er ook van laten genieten. …
Lees verder »
Bewaard
10
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
250 gram lichtbruine basterdsuiker * 400 gram bloem * 100 gram boter * 60 gram varkesnvet * 12 gram speculaaskruiden * 1 1/2 gram bakamoniak * 5 gram bakpoeder * 1 1/4 dl m elk * 50 oude speculaas. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
2 eieren * 1 snufje zout * 2 eetlepels olie * kruiden naar smaak. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
2-3 eieren * 2 eetlepels melk * peper *zout * 10 gram boter. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
Dit komt uit het kookboek voor mannen, dat heb ik gekregen van een mvr. van 92 jaar. zij vond en vind dat ik lekere hapjes maakt. Zo zie je maar weer wat een toostje met paling en zalm allemaal teweeg kan brengen.
Jan …
Lees verder »
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
1
+
Reageer
Waardering0van 5
125 gram mager spekreepjes * 2 theelepels kerriepoeder * 250 gram gemengde in plakjes gesneden paddestoelen * 1 pak groentenbouillon soepbasis * 1 /1/2 eetlepel fijngehakte peterselie. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
7 1/2 dl kippenbouillon van tablet * 6 kruimige gekookte in blokjes gesneden aardappelen * 75 gram in reepjes gesneden Ardenner ham * 1/2 eetlepel olijfolie * 2 1/2 dl slagroom * peper * zout * 2 eetlepels tapanini tomaat en aubergine. …
Lees verder »
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
125 magere spekreepjes * 15 gram boter * 500 gram in ringen gesneden uien * 1 eetlepel tarwebloem * 2 eetlepels kerriepoeder * 1 flesje basis voor uiensoep * 6 sneetjes stokbrood * 6 eetlepels geraspte belegen kaas * peper. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
1 pak soepbasis tomaat * 100 gram macaroni * 1 in diunne ringen gesneden prei * 125 gram in reepjes gesneden salamie * 2 theelepels olijfolie * 1/2 eetlepel gedroogde oregano * 1 eetlepel zonnepitten.. …
Lees verder »
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5
20 gram boter * 5 gesnipperde bosuitjes * 1 gesnipperd teentje knoflook * 50 gram ge kookte aardappelen * 7 1/2 dl tuinkruidenbouillon van tablet * 1 pot extra fijne doperwten * 125 ml slagroom * peper * zout * 1 1/2 eetlepel fijngehakte muntblaadjes. …
Lees verder »
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar niet
Reacties
0
+
Reageer
Waardering0van 5