1. Home
  2. bonappetit
  3. Recepten van bonappetit
Recepten van bonappetit

Zout, versgemalen peper. 250 gram kant en klare ratatouille groenten, 1 pot witte boenen, 1 ui, 3 etl olijfolie, 1 blik(400gr) tomatenblokjes, 100 gram schelpenpasta, 4 etl groene pesto, 4 etl geraspte parmezaanse kaas. …  Lees verder »

1 plak salami (300 gram), 8 stelen bleekselderij, 1 ui, 10 gr boter, 400 gram pasta naar keuze, 1/4 ltr slagroom, 1 tl komijnzaad …  Lees verder »

Gamba's , minimaal 3 per persoon. Voor de marinade: 1 glas jonge graanjenever, 1 1/4 dl olijfolie, 2 teentjes knoflook grofgehakt, 75 gram gof zeezoet, 2 tl versgemalen zwarte peper, 3 verkruimelde laurierblaadjes. …  Lees verder »

4 regenboogforellen, 1 citroen, of limoen, 3 stelen bleekselderij, dille, geplette witte peperkorrels, gesnipperde ui corenwijn …  Lees verder »

Licht 'gebakje' …  Lees verder »

4 plakjes diepvries bladerdeeg, 2 bosuitjes, 200 gr noorse garnalen, 2 dl slagroom, 100 gr roomkaas, 1 tl gemalen mierikswortel, zout, versgemalen peper. …  Lees verder »

Eenvoudig maar lekkker …  Lees verder »

Chorizo,vlees en olijven …  Lees verder »

Nagerecht van de BBQ …  Lees verder »

400 gr kipfilet, 6 lenteuitjes, 1 rode spaanse peper, 2 vleestomaten, 1/2 komkommer, 2 etl bloem, 1 tl kerriepoeder, 6 etl olijfolie, 1 dl tomatenketchup, 1 etl ketjap manis, 1 dl bouillon, 1 etl citroensap (of witte wijnazijn) 4 plakken ananas, 1 mago. …  Lees verder »

4 schouderkarbonades, 8 etl appelstroop, 2 etl mosterd, 3 etl kajunkruiden, 1 etl olie, 1 grote moesappel, 1 tl citroenrasp, 2 etl citroensap, 1 etl suiker. …  Lees verder »

Frisse salade voor bij de bbq of als borrelhap …  Lees verder »

Gebruik superverse zomerse groenten …  Lees verder »

125 gr oud brood in blokjes, 300 gram Romeinse sla of cossla, 200 gram gerookte kipfilet, 25 gram parmezaanse kaas. Voor de dressing: 1 middelgroot gekookt ei( 3 minuten en laten schrikken), 1 fijngesneden teentje knoflook, 2 tl dijon mosterd, 1 etl olijfolie, paar druppels tabasco, 1/2 tl worcestersaus, 4 etl magere yoghurt, zout, zwarte peper. …  Lees verder »

In witte wijnsaus …  Lees verder »

1 aubergine, 1 winterpeen, 2 takjes verse munt, 1 etl kruidenmix voor lamsvlees, 6 etl olijfolie, 8 enkele lamskoteletten, 1/2 tl gedroogde tijm, 1 tl gedroogde oregano …  Lees verder »

4 sjalotjes, 3 stengels bleekselderij, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 courgette, 1 kleine aubergine, 1 kleine chinese kool, 200 gr peultjes, 4 etl olijfolie, 100 gr gezouten cashewnoten, 1 teentje knoflook, peper en zout, tijm, 1 plak (250 gr) kruidenkaas, 2 del (houdbare) slagroom, 1 etl citroensap. …  Lees verder »

400 gr kabeljauwfilet, 1 tl maizena, 3 etl witte wijn, 1/2 etl italiaanse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 sjalotjes, 3 etl olijfolie, 250 gr broccoli, 1 rode paprika, 150 gr groene olijven, 1 blik (400gr) gepelde tomaten, 1 etl kappertjes, 1 etl honing, 1 etl balsamicoazijn, peper, 1 citroen, eenpastasoort. …  Lees verder »

2 stuks rooktofu, 24 rookamandelen, 6 tot 8 plakken rookkaas, 2 st dunnen prei, 4 grote koolbladeren(rode of witte kool), kerrie, koenjit, bloem, peper, kruidenzout, roomsaua …  Lees verder »

Top