1. Home
  2. bollekenvier
  3. Recepten van bollekenvier
Recepten van bollekenvier

Een recept van Ferdy Debecker van het gastronomisch restaurant "Eyckerhof" in Eikevliet (Bornem), in het hartje van de klein-Brabantse aspergestreek. De 42-jarige, rondborstige Ferdy was in 1997 winnaar van de befaamde "Grand Prix International Auguste Escoffier", waarbij hij in de finale te Nice, 1 Amerikaan en 6 Fransen versloeg. …  Lees verder »

Dit recept komt uit 'De eenvoudige Chinese keuken' van BBC-tv-kok Ken Hom. Stomen is een favoriete Chinese bereidingsmethode voor vis. Op deze eenvoudige manier wordt de verse smaak van de vis niet aangetast en hij blijft mals en zacht. …  Lees verder »

Dit is het lievelingsgerecht van Martijn van Hees, de oprichter/eigenaar en regisseur van de Filmstones …  Lees verder »

Een recept van chef-eigenaar Jean Goire van "Hotel-restaurant du Moulin" in Ligneuville. De familie Goire verzorgt reeds 120 jaar het onthaal van gasten die door de Haute Ambleve - het koninkrijk van de forel - reizen. In de kweekvijver van het hotel kan je persoonlijk je eigen forel gaan vissen, welke enkele uren later, smakelijk bereidt, op je bord belandt. …  Lees verder »

Top