1. Home
  2. boester
  3. Recepten van boester
Recepten van boester

* 600 g bieflappen, in grove stukken* 2 eetlepels rode-wijnazijn* 3 eetlepels olijfolie* 1 eetlepel gedroogde oregano* 1 eetlepels chilipoeder* 1 eetlepel tomatenpuree* 125 ml vleesbouillon (van 1/4 tablet)* 4 tomaten, in partjes* 2 gele paprika's, in grove stukken* 150 g Griekse feta (kaas) …  Lees verder »

* 250 g kabeljauwfilet* 1 eetlepel sojasaus* 1 eetlepel citroensap* 1/2 theelepel vers gemalen peper* 75 g donkerbruine basterdsuiker* 1 rode peper* 3 eetlepels rode wijnazijn* 2 eetlepels gedroogde peterselie* 1 ei* 1 dl bier* 75 g bloem* olie om te frituren …  Lees verder »

* 2 dl ketjap manis* 1 theelepel sambal oelek* 1/4 theelepel trassi* 2 eetlepels donker bruine basterdsuiker* sap van 1 citroen* 3 eetlepels gemalen kokos …  Lees verder »

* 1 zak gedroogde pasta* 1 ui* 2 kleine preien* 1 bakje champignons* 2 blikjes tonijn* 1/2 bakje magere gerookte spekjes* 1 bakje kruidenkaas met peper  …  Lees verder »

* 1 pakje gerookte zalm* 1 pakje peper boursin* dille …  Lees verder »

In het Turks heet het: Etli Pirinc Pilavi Acili …  Lees verder »

* 3/8 liter melk* 2 pakjes vanille suiker* 1/2 liter vanilleijs* 2 eetlepels rum* 80 gram witte basterdsuiker* 2 eetlepels cacaopoeder* 1/4 liter dikke room …  Lees verder »

* 125 g boter* 175 g witte basterdsuiker* 2 eieren, gesplitst* 125 g zelfrijzendbakmeel* 75 g bloem* 3 eetlepels aardbeienjam* 75 g witte basterdsuiker* 40 g kokos …  Lees verder »

* 300 gram rijst* 400 gram kipfilet* 1 ui* 1 kuipje conimex boemboe voor sajoer boontjes* 1 zakje ratu culinair petjel sat?saus* 400 gram roerbakgroente* 1 blikje (160ml) kokosmelk* 1 eetlepel ketjap asin …  Lees verder »

* 125 gram kipfilet* 50 gram kruidenboter* 75 gram ontbijtspek* 300 gram gesneden prei* 1 room* 1/4 liter melk* 2 eetlepels gesneden peterselie* ca. 8 (schuin) gesneden stokbrood* 110 gram geraspte belegen kaas …  Lees verder »

* 1 ui* 1 teentje knoflook* 10 groene olijven zonder pit* 3 gedroogde tomaten op olie* 4 tomaten* 400 gram kipfilet* 2 eetlepel olie* vers gemalen peper* 1 eetlepel provencaalse kruiden (gedroogd)* 3 eetlepels rode pesto* 200 g sugar snaps of peultjes* 2 eetlepels gesnipperde basilicum …  Lees verder »

Heel snel en makkelijk te maken …  Lees verder »

Een variatie hierop wordt al generatie lang door Amerikaanse Indianen bereid …  Lees verder »

* 50 g boter* 1 pak mix voor kwarktaart met bodem (Oetker)* 1/4 l slagroom* 4 1/2 dl vanille-yoghurt framboos (Friesche vlag)* 3 1/2 blaadjes witte gelatine* 1 1/2 dl bosvruchtensiroop …  Lees verder »

* 675 g varkensfilet* 2 eetlepels zonnebloemolie* 25 g boter* 1 ui , gesnipperd* 1/2 eetlepel scherpe paprikapoeder* 25 g bloem* 3 dl kippenbouillon of 1 kippenbouillon opgelost in 3 dl kokend water* 4 eetlepels droge sherry* 1 bakje champignons* peper en zout …  Lees verder »

Sperzieboontjes met peper. Sperzieboontjes op zijn Javaans …  Lees verder »

Champi?ones al ajillo …  Lees verder »

* 800 g broccoli* 400 g (roerbak)vleesreepjes* 1 bakje Boemboe Rendang Vlees* 1 zak Chinese Eiermie* Wok Olie* Sojasaus* 1 eetlepel gembersiroop  …  Lees verder »

Top