1. Home
  2. bloemkoolliefhebber
  3. Recepten van bloemkoolliefhebber
Recepten van bloemkoolliefhebber

100 gram MonChou 6 gevulde olijven ? eetlepel zilveruitjes 2 augurkjes stukje rode paprika 2 eetlepels koffieroom zout peper 4 plakken gekookte achterham …  Lees verder »

1 citroen 8 dl volle melk 80 gram griesmeel 125 gram suiker 1/4 liter bessensap 1 kaneelstokje 1 eetlepel aardappelmeel …  Lees verder »

Chocolademousse is normaal al heerlijk, maar op deze wijze is het ronduit verslavend!!!!! En het is zo klaar. …  Lees verder »

1 grote appel, bijv. Golden Delicious 1 eetlepel donkerbruine basterdsuiker 0.5 eetlepel appelstroop 3 eetlepels appelsap citroensap 1/8 liter slagroom mespuntje kaneel 1/2 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

500 gram aardappelen 300 gram zuurkool zout peper 150 gram achterham 2 theelepels ma?zena 2/8 liter melk 4 theelepels mosterd …  Lees verder »

1 ui 300 gram lamsvlees (van de schouder) 1 kleine banaan 25 gram boter 1 eetlepel kerriepoeder 1 dl droge witte wijn zout peper 1 dl yoghurt 2 eetlepels slagroom 3 eetlepels geraspte kokos …  Lees verder »

4 kipfilets, elk van ca. 100 gram 20 gram boter 1 sneetje oudbakken casinobrood zonder korst 50 gram geraspte oude Edammerkaas 2 eetlepels fijngehakte peterselie 1 eierdooier 450 gram kwark 4 plakjes rauwe ham boter Voor de garnering: schijfjes citroen peterselie …  Lees verder »

250 gram panklare prei zout (versgemalen) peper 4 plakjes diepvries bladerdeeg bloem voor het uitrollen boter voor het invetten 100 gram geraspte belegen Goudse kaas 3 eieren 2 dl koffieroom of schenkroom 100 gram gepelde Noorse garnalen …  Lees verder »

400 gram spruitjes zout (versgemalen) peper 250 gram kalkoenfilet 100 gram kastanjechampignons 20 gram boter + boter voor het invetten 2 dl slagroom 1 eetlepel mosterd 450 gram voorgekookte aardappelgolfjes 50 gram geraspte belegen kaas …  Lees verder »

10 eieren M of L bakspray en 175 g suiker 500 g aardbeienpuree 2 dl slagroom 200 g aardbeien in stukjes 20 cc Casis de Dijon of kersenlikeur …  Lees verder »

800 g rib-runderlappen, in blokjes 1 eetlepel bloem (plus extra om te bestuiven) 2 eetlepels olie 2 uien, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, in stukjes 1 laurierblad 1 theelepel gedroogde salie 300 ml witte wijn 100 ml runderbouillon (van tablet) 1 kleine pompoen (ca. 700 g) 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid 1 eierdooier, losgeklopt …  Lees verder »

? 300 g Nasi/bamivlees ? 300 g rijst ? 2 eetlepels ketjap manis ? 1 eetlepel bruine basterdsuiker ? ? eetlepel citroensap ? 3 eetlepels olie ? 1 teentje knoflook ? 1 rode paprika ? 1 nasi/bami groentepakket (a 250 gram) ? 1 zakje kruidenmix (nasimix met groenten) …  Lees verder »

4 grietfilets a 150 gram bloem versgemalen peper zout 250 gram oesterzwammen of kastanjechampignons 1 sjalotje 4 eetlepels (olijf)olie 2 dl visbouillon van tablet 2 theelepels maizena of allesbinder 2 eetlepels creme fraiche 1 eetlepel citroensap 1 eetlepel verse of gedroogde dragon …  Lees verder »

12 verse oesters 1 citroen 125 ml slagroom versgemalen witte peper ? eetlepel fijngehakte koriander 75 g geraspte jongbelegen kaas 50 g rucola …  Lees verder »

6 sneetjes witbrood zonder korst (ca. 10 x 10 cm) 25 g zachte boter 250 g gekookte zalm 1 theel. versgeperst citroensap ? theel. fijn zout versgemalen peper 2 eiwitten 2 theel. versgeperst citroensap 150 g ARLA FINELLO Gratinkaas …  Lees verder »

250 g fusilli zout, peper 1-2 el olie 2 sjalotjes in dunne ringen 2 teentjes knoflook, geperst 2 dl visfond 2 dl droge witte wijn 4 dl room culinair 1 visbouillontablet 200 g krabsticks 2 1/2 dl creme fraiche 6 tl vers gesneden verse kruiden (peterselie, bieslook, dille) 4 stukken kabeljauwfilet a 100 gram 100 gr gepelde garnalen 100gr geraspte jonge kaas …  Lees verder »

100 g pecannoten 100 g vloeibare honing 150 g zachte boter 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 3 eieren 200 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd mespunt bakpoeder 150 g wortel, fijngeraspt 250 g poedersuiker 2 theelepels koenjit (kurkuma) 1 theelepel citroensap 6-7 eetlepels sinaasappellimonadesiroop …  Lees verder »

Top