1. Home
  2. bert051
  3. Recepten van bert051
Recepten van bert051

Een moderne versie van het klassieke konijn met kerst met daarbij een bitterbal (!) van konijnen bout!! Een recept van Timo Munts van sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Zeker ook de combinatie met zwezerik is bijzonder. …  Lees verder »

Een rustpauze in een 8 gangen menu. De gerookte lychee vond ik op de website van Herbivarious, en daarbij heb ik een lychee spoom gemaakt met rose champagne. Een geslaagde combinatie! …  Lees verder »

In de keuken van zijn restaurant Niven* maakt Niven Kunz het gerecht waarmee hij zich kwalificeerde als Beste Groentenrestaurant van Nederland: Snijboon carbonara! Het is hier enigszins bewerkt. …  Lees verder »

Dit recept komt uit de workshop van sterren restaurant Soignee in Bussum. Het is een zeer verassend recept. …  Lees verder »

Een heel leuk gerecht gebaseert op het "perfecte" ei! Het orginele recept is afkomstig van Gastronomixs en bewerkt door Cuisine Culinair Almere en door mijzelf nog wat aangepast. …  Lees verder »

Een heerlijke exotische cappuccino van curry als licht voorgerecht of amuse met gamba, gember, ananas en banaan. …  Lees verder »

Een  …  Lees verder »

Een grappige amuse, als een soort hartig gebakje. …  Lees verder »

Feestelijk en vurig nagerecht om een prima maaltijd mee af te sluiten! …  Lees verder »

Speciaal voor Jumbo samengesteld door sterrenchef Jonathan Zandbergen …  Lees verder »

Dit recept komt uit het boek Asperges. Gelukkig zijn groene asperges ook in de winter verkrijgbaar! En op deze wijze gepresenteerd zet je een indrukwekkend gerechtje op tafel, dat nog best eenvoudig te maken is. …  Lees verder »

Heel leuk gerechtje dat als amuse bij een diner of als borrelhapje geserveerd kan worden.  …  Lees verder »

Dit is een gerecht uit de Georgische keuken. Een heerlijke amuse die je meer smaak kunt geven door meer knoflook toe te voegen! …  Lees verder »

Top