1. Home
  2. bartonguestier
  3. Recepten van bartonguestier
Recepten van bartonguestier

Deze traditionele hartige taart mag niet ontbreken in je receptenboek. Schenk er een heerlijke Viognier bij van Barton & Guestier om je gerecht helemaal af te maken.  …  Lees verder »

Maak zelf de lekkerste stamppot met dit recept voor een zoete aardappelstamppot met spinazie en chorizo. Serveer de stamppot met een glas Merlot van Barton & Guestier . …  Lees verder »

Lasagne is een populair Italiaans gerecht dat bereid wordt met pastabladen. Probeer deze vegetarische lasagne met gegrilde groenten en ricotta eens voor een lekkere twist. Deze lasagne is heerlijk in combinatie met een gekoeld glas Chardonnay van Barton & Guestier.  …  Lees verder »

Een lekker recept met kip en ananas als borrelhapje te serveren. Dit hapje is past perfect samen met een glas Pinot Noir van Barton & Guestier.  …  Lees verder »

Dit recept is simpel te bereiden en een heerlijke variant op een simpele appel. Serveer het gerecht met een glas Pinot Noir van Barton & Guestier.  …  Lees verder »

Deze Italiaanse bruschetta met serranoham en tomaat is een heerlijke klassieker geschikt als borrelhapje, voorgerechtje of lunch. Combineer de bruschetta met Cabernet sauvignon van Barton & Guestier voor een echte smaaksensatie. …  Lees verder »

Blini's zijn kleine, luchtige pannenkoekjes afkomstig uit Oost-Europa. Ze zijn goed te combineren met viseitjes en crème fraîche. Deze blini's zijn heerlijk met Chardonnay van Barton & Guestier.    …  Lees verder »

Dit simpel te bereiden recept met geitenkaas is heerlijk als borrrelhapje. Dit borrelhapje smaakt het beste bij een glas Sauvignon Blanc van Barton & Guestier.  …  Lees verder »

Bagels met roomkaas en zalm is een klassieke combinatie. Maar heb je weleens zelf bagels gemaakt? Ze zijn extra lekker als je ze zelf maakt. Het zachte broodje, de smeeuige roomkaas en de ziltige zalm gaan perfect samen met een glas chardonnay van Barton & Guestier. …  Lees verder »

Deze gegrilde entrecote met zelfgemaakte chimichurri smaakt het beste met een licht gekoelde Pinot Noir van Barton & Guestier. Heerlijk voor een diner met je beste vrienden. …  Lees verder »

Top