1. Home
  2. antoinia
  3. Recepten van antoinia
Recepten van antoinia

4 eiwitten poedersuiker 1 eetlepel maïzena slagroom 1 eetlepel suiker 500 gram aardbeien 600 gram frambozen 300 gram bosbessen …  Lees verder »

3 eetlepels wokolie 3 tenen knoflook (in plakjes gesneden) 1 courgette (in stukjes gesneden) 400 gram taugé 200 gram peultjes 8 minimaïskolfjes (in stukjes gesneden) 4 lente-uitjes (in ringetjes gesneden) 150 ml saké 400 gram rijst 600 gram malse biefstuk …  Lees verder »

4 tenen knoflook, in plakjes 3 el olijfolie 1 tl komijnpoeder 50 ml citroensap 50 ml sinaasappelsap 1 el verse oregano, fijngehakt 3 el koriander, fijngehakt 300 gram varkenshaas bosje mint 6 plakjes rookspek satéprikkers zout/peper 3 Spaanse uien 2 grote nicola aardappelen 100 gram dobbelsteenspekjes 4 el crème fraiche 1 el bieslook  …  Lees verder »

300 gr fusilli 1 el balsamico-azijn 1 el ketchup 1 el rietsuiker peper en zout sap van 1 sinaasappel 1 el olijfolie 300 gr varkenshaas 1 rode ui ½ avocado 50 gr maïs (blik) 50 gr red kidney beans (blik) 1 el crème fraîche 1 el mayonaise 1 flinke hand rucola 1 el olijfolie 1 eetlepel gesneden bieslook 4 spiezen  …  Lees verder »

6 aardappelen 150 g champignons 1 rode peper 2 el koriander 3 el sojasaus 3 el ketjap 2 el paneermeel 250 g AH rundergehakt 1 el boter 2 el olie 1 el tomatenpuree 3 dl runderbouillon 200 gram sperziebonen …  Lees verder »

1 tl paprikapoeder 1 snuf cayennepeper 1 snuf gemalen korianderpoeder 1 tl gemalen kummel 350 gr lamsgehakt peper en zout 4 dikke spiesen of Chinese stokjes 2 tenen knoflook 1 Turks brood 1 el olijfolie 1 tl tijm 2 tl grof zeezout 1 el peterselie 1 el yoghurt 1 el mayonaise 1 tl suiker 2 handjes spinazie ½ rode ui peper en zout …  Lees verder »

30 gram boter 1½ el olie 300 gram sukadelappen (of 300 gram AH Tivall balletjes voor een vegetarische variant) 1 ltr rundvleesbouillon 200 g eiermie 2 el olijfolie ½ verse ananas in blokjes (of uit blik) 1 el rietsuiker 1 el rijstazijn 1 el sesamolie 1 el sojasaus ½ bosje gesneden koriander 5 dl olie ( bijvoorbeeld zonnebloem of arachide) Voor de saus: 1 fijngehakte rode peper met zaadjes 1 blikje tomatenpuree 2 tl rietsuiker 1 el sojasaus 1 el sesamolie 1 el water ½ bosje grofgehakte koriander  …  Lees verder »

5 sjalotjes 4 tenen knoflook 1/2 bosje bieslook 1/2 bosje dragon 1 kg rundergehakt snuf zeezout grof gemalen zwarte peper 2 el worcestershire saus satéprikkers 4 el olie 1 stokbrood Garnering: sla tomaten augurken ketchup fritessaus …  Lees verder »

500 g sukadelappen peper/zout 2 el olie 2 el g boter 150 gram zilveruitjes 2 el tomatenpuree 4 dl rode wijn 4 aardappelen 3 winterwortelen 3 uien 1 dl slagroom …  Lees verder »

1 lamsrack van 400 gram (vet verwijderd) zout en peper 2 el olijfolie 1 klont boter Voor het kruidendakje: ½ rode ui, in grove stukken 2 tenen knoflook, in vieren ½ bosje peterselie 5 blaadjes mint 1 theelepel paprikapoeder ½ theelepel gemberpoeder 1 theelepel gedroogde marjolein ½ ui, gesnipperd 1 el olijfolie 1 prei, in ringen 50 gram rozijnen, geweld 1 dl droge witte wijn 2 dl room ½ groentebouillonblokje 200 gram tagliatelle, geblancheerd ½ bos bieslook, fijngesneden …  Lees verder »

400 gr aardappelen 1 el basterdsuiker 2 el paneermeel 2 tenen knoflook 1 snufje cayennepeper 1 el verse rozemarijn 1 el verse tijmblaadjes 100 gr spekblokjes 1 grote ui 2 el olijfolie 1 klontje roomboter 2 runderentrecote +/-180 gr 1 snuf paprikapoeder 1 el azijn peper en zout 2 el kwark 100 gr veldsla 6 krullen oude kaas …  Lees verder »

500 gram zuurkool ½ ui, in blokjes 1 appel met schil, in blokjes 1 laurierblaadje 5 jeneverbessen 1 el honing 1 el boter 1 dl witte wijn zout/peper beenhammetje van ± 500 gram 1 el grove mosterd 2 el honing zout/peper 8 aardappelen  …  Lees verder »

150 gr oortjespasta 2 el verse basilicum, fijngesneden 2 ansjovisjes uit blik 1 teentje knoflook 1 el grove mosterd ½ el olijfolie 2 haaskarbonades peper ½ aubergine 1 grote stronk broccoli 1 sjalotje ½ courgette ½ rode paprika 1 dl rode wijn 1 tl verse rozemarijn peper en zout 3 dl sugocasa tomatensaus 2 el bloem 1 el gesneden basilicum grof geschaafde Parmezaan  …  Lees verder »

-Chilisesamolie: - 2 rode pepers -10 gram verse gember (1/2 duim) - 75 ml zonnebloemolie - sesamolie Zoetzure kool: - 1 steranijs - 100 ml rijstazijn - 2 grote eetlepels rietsuiker - 20 gram verse gember (1 duim) - scheutje sojasaus - kwart van een Chinese kool Pannenkoek: - 100 gram bloem - 1 ei - 400 ml melk Makreel: - 2 stukken makreelfilet - hoi sin saus - 2 bosuien - grill- keukenmachine of staafmixer …  Lees verder »

2 hele forellen aluminiumfolie 2 venkels 2 citroenen 4 el olijfolie ½ bosje grof gehakte salie ½ bosje grof gehakte koriander 1 bosje grof gehakte basilicum 1 teentje fijngehakte knoflook 1 zak AH diepvries frites 1 el JOZO flakes Voor de mayonaise: 2 eidooiers 1tl mosterd zout sap van een ½ citroen 1 dl olijfolie  …  Lees verder »

Mosterd-dillecréme: 2 eetlepels grove mosterd 1 eetlepel honing ½ bos dille ½ bos kervel 1 dl olijfolie 1 eetlepel azijn sap van 1 citroen 4 sliptongetjes salade: ½ ijsbergsla, in reepjes 1 honingmeloen bosje waterkers 6 radijsjes, in vieren dressing: 1 dl zoete chilisaus 2 passievruchten 1 dl olijfolie 1 zak McCain Partyfriet 1 tl cajunkruiden  …  Lees verder »

750 g aardappelen 750 g rode uien 3 tenen knoflook 100 gram roomboter 1 dl olijfolie 3 tenen knoflook 200 g gemengde noten 3 tenen knoflook 6 takjes tijm 1 kilo witvis 4 el Mon Chou zacht en luchtig zout peper scheut olijfolie 2 dl runderbouillon 100 gram ontbijtspek 1 bos bieslook …  Lees verder »

6 eieren 1 bekertje crème fraîche 250 g gekookte spaghetti 150 gram Hollandse garnalen 100 g geraspte Parmezaanse kaas ½ courgette in reepjes 3 fijngesneden bosuitjes 2 el verse basilicum, grof gehakt peper en zout 1 el boter 1 el olijfolie Voor de tomatensalade: 5 tomaten 5 bosuitjes in ringen gesneden olijfolie witte balsamico-azijn peper en zout  …  Lees verder »

Top