1. Home
  2. annieov
  3. Recepten van annieov
Recepten van annieov

In plaats van vis gebruik ik paddenstoelen. Dat maakt de saus veganistisch. Maar dat kun je niet kiezen. De paddenstoelen geven die mooie karakteristieke smaak. Lekkerder dan de echte saus. …  Lees verder »

De visboer had grietfilets voor me en daar hoort een bijzonder recept bij. En met veel denken en doen is dit het geworden. Ook zonder vis is het lekker! …  Lees verder »

Een dip oorspronkelijk uit Aleppo, maar nu een werelds gerechtje. …  Lees verder »

Ik dacht origineel te zijn door rode kool te gebruiken voor mijn kimchi, maar pas nu zag ik dat in Korea het heel gangbaar is. Heb ik het wiel weer uitgevonden, terwijl het er al is. …  Lees verder »

Het is het eerste recept uit het Veg!etarisch RiverCottage boek dat ik heb uitgeprobeerd en het is meteen een favoriet. Lekker voor een regenachtige middag met hulp in de keuken. Iedereen doet een onderdeel en daarna lekker samen eten. …  Lees verder »

Als je net als ik van kaas houdt, maar ook eens iets anders wilt proberen, is dit een heerlijk alternatief. …  Lees verder »

Zuurkool is meestal saai, met tortellini is het een spannende variatie. …  Lees verder »

Boerenkool op een andere manier. Geen stamp, maar een boerenkool in een jasje. …  Lees verder »

Deze muffins zijn suikervrij en heel apart door hun kleur.Ze doen het ook goed bij kinderen. …  Lees verder »

De appeltjes hangen weer aan de boom. Elke keer proberen we iets uit. Nu taartjes met een oosterse twist. …  Lees verder »

In plaats van de bekende sliertjes, maak je nu lintjes van groenten. Heel smakelijk! …  Lees verder »

De geroosterde groenten zijn een geweldige smaakexplosie, daar hoeft geen vlees bij. …  Lees verder »

Een Italiaans gerecht dat je bijblijft. …  Lees verder »

De groente wordt als mogelijk in de schil gegrilld. …  Lees verder »

Een geraffineerd voorgerecht. Ziet er simpel uit, maar is een smaakbommetje. …  Lees verder »

Een variant op het recept van Louise. Met in plaats van donker bier, rose-bier wat een vleugje fruit toevoegt. …  Lees verder »

In deze borrelhap kunnen kleine restjes culinair verwerkt en iets uitgebreider kan het heel goed als lunchgerecht meedoen. …  Lees verder »

De zuurkool met ananas van Peter is de aanleiding om het ook eens anders te proberen. Met banaan dus. …  Lees verder »

Gekookte mosselen, visstukjes (witvis en zalm), maisstukken (gekookt of vacuum verpakte, voorgekookte), lente-ui, tomaatjes, paprika, courgette, zwarte olijven. Kleine tomaatjes zijn leuk te vullen met mosselen. Eventueel uit te breiden met plakken salami, gekookte garnalen en wat je bedenkt of in de koelkast vindt. …  Lees verder »

Top