1. Home
  2. ankie43
  3. Recepten van ankie43
Recepten van ankie43

Lekker. …  Lees verder »

Comi recept met ingredienten afgekeken van Wilnie, Erwin en Alex. …  Lees verder »

Lekker met een geroosterd broodje kaas. …  Lees verder »

Van mijn moeder geleerd iets in mekaar te knutselen met de spulletjes die je in huis hebt. Dit soeppie was volgens ons goed gelukt. …  Lees verder »

Dit is de macaroni zoals ons moeder maakte toen we klein waren. Ik maak het zo nog regelmatig, in diep bord dan blijft het lekker warm en naar binnen schuiven met een lepel. grinnik. …  Lees verder »

Heerlijke ovenschotel. …  Lees verder »

Heerlijke pindasaus die pwiggers gebruikt bij haar recept sperziebonen in pindasaus. Heb een aantal weken terug aan Petra toestemming gevraagd om deze saus te plaatsen. Wij vinden hem heerlijk. …  Lees verder »

Deze gevulde paprika is bij elkaar gesprokkeld door allerlei recepten van smulwebleden te bekijken, de een deed er creme fraiche in en de ander gebrokkelde feta. Zo deed ik bij iedereen een ideetje op. Dit is het gister geworden en we vonden het erg lekker. De tomatensaus is aan gepast uit het boek:Pastakeuken …  Lees verder »

Boter 3 gesnipperde uien 2 rode pepers, gesnipperd 2 eetlepels kerriepoeder 2 tenen knoflook, geperst 500 gram soepgroente 2 schoongemaakte preien 2,5 liter tuinkruidenbouillon pompoen, schoongemaakt en in stukjes 5 kruimige aardappels in blokjes zwarte peper groot bekertje creme fraiche 2 theelepels sambal badjak eventueel yoghurt …  Lees verder »

Heerlijke romige ovenschotel. …  Lees verder »

Erg lekker kaasbroodje, er hoeft eigenlijk niet eens een smeerseltje op. …  Lees verder »

Een heel lekkere vegetarische snert. …  Lees verder »

Dit recept is van mijn moeder en werd geboren uit geldgebrek.Nog steeds vragen vrienden of ik het wil maken. Het staat bij ons dan ook regelmatig op tafel.Gezond is het niet,maar oh zo lekker. …  Lees verder »

Top