1. Home
  2. andrea
  3. Recepten van andrea
Recepten van andrea

Amuse soepje van cepes ( eekhoorntjesbrood) …  Lees verder »

"Knapperige salade met bijzondere touch" …  Lees verder »

Rijk gevuld. …  Lees verder »

Heerlijk fris zomers nagerecht …  Lees verder »

1/8 liter creme fraiche of zure room, peper, 1 eetl. citroensap, 100 gr. fijngesneden gerookte zalmsnippers, 1 eetl. verse bieslook of peterselie. …  Lees verder »

Per persoon 1x basisrecept gepofte aardappel. 2 rijpe avocado's, 2 eetl. citroensap, 1 geperst teentje knoflook, 2 sjalotjes gesnipperd, 25 gr. gehakte walnoten, 2 eetl. olijfolie, peper, zout, 1 tl tabasco of 1 mespuntje cayennepeper. …  Lees verder »

Per persoon 1x basisrecept gepofte aardappel. 1 blikje tonijn, 2 eetl. citroensap, 1 eetl. tomatenpuree, 1 eetl. versgehakte bieslook, peper, 125 gr. kwark of 1,5 dl yoghurt. …  Lees verder »

Per persoon 1x basisrecept gepofte aardappel. 100 gr. roquefort,1 eetl. citroensap, 1 eetl. versgehakte peterselie, 5 eetl. mayonaise of kwark. …  Lees verder »

100 gr. mascarpone, 2 eetl. tomatenketchup, 1 eetl. olijfolie, 1 eetl. kappertjes, peper, zout, 2 eetl.versgehakte basilicum. …  Lees verder »

Per persoon 1 x basisrecept gepofte aardappel. 2 eetl. fijngehakte munt, 1/2 grofgeraspte komkommer, 1 geperst teentje knoflook,peper, 1/8 liter zure room of creme fraiche. …  Lees verder »

1 vrij vastkokende of licht kruimige aardappel. …  Lees verder »

1 grote, kruimige aardappel walnoten 3 eetlepels Bulgaarse yoghurt 25 gram gorgonzola 1 eetlepel appel 1 eetlepel citroensap …  Lees verder »

1 grote, kruimige aardappel 2 plakjes bacon 1 eetlepel gesnipperde ui 1 eetlepel tomatenblokjes 1 theelepel tomatenpuree 1 mespuntje Italiaanse keukenkruiden …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht uit de Scandinavische keuken. (Bron: Elle eten) …  Lees verder »

Bieslook, grof gehakt 3 grote stevige aardappels zout peper olijfolie …  Lees verder »

Voorgerecht, 2 personen (Bron: Allerhande) …  Lees verder »

Erg lekker stofgerecht …  Lees verder »

1 kilo kleine stoofperen, 2,5 dl bosbessensap, rode wijn, 1 doorgebroken pijpje kaneel, 2 kruidnagels, 6 tot 8 gekneusde jeneverbessen, schil van 1 citroen in repen, (gelei)suiker naar smaak, eventueel wat aardappelmeel om te binden. …  Lees verder »

Een zacht fris nagerecht met een oosters accent door toevoeging van gembersiroop en djoeroek poeroet …  Lees verder »

Top