1. Home
  2. amberkoolen
  3. Recepten van amberkoolen
Recepten van amberkoolen

Ik heb meegedaan aan het programma klinkt smakelijk. Week 7 is de week met Heleen van Royen als gastjury. In aflevering 1 van deze week heeft Amber pasta carbonara gemaakt in Klinkt Smakelijk.  …  Lees verder »

Een makelijk en heerlijk recept voor een ijskoffie. Nu veel te zien op insta. …  Lees verder »

Een heerlijk gerecept voor spareribs. Super voor het weekend of met een groep eters.  …  Lees verder »

Een heerlijke stoof met bier. Lekker voor in het weekend met frietjes.  …  Lees verder »

 Dit Franse hoofd/bijgerecht kan je overal bij serveren. Bij een heerlijk stukje vlees of vis of bij een lekkere salade.  …  Lees verder »

De bonbon van zalm is altijd een succes. Het is een heerlijk voorrechtje. Je kan een groene salades en een stukje warm brood erbij serveren. Het maak niet uit hoeveel je maak, het gaat altijd op! …  Lees verder »

Een heerlijk recept met tortilla. En een keer wat anders dan de standaart tortilla.  …  Lees verder »

Dit heerlijke recept al een paar keer gemaakt. Ik kwam het tegen op de site van Chickslovefood. Deze dames hebben op de site heel veel lekkere en makkelijke recpten die echt er heerlijk uitzien.  …  Lees verder »

Karbonade en krieltjes uit de oven. Een makkelijke en heerlijke maaltijd uit de oven. Soms heb je echt geen zin om te koken. Hoe makkelijk is het dan om alles in de oven te doen. Zeker nu wij 2 oven hebben gebruiken we ze vaker. Groente in de stoomoven en vlees in de hete luchtoven. …  Lees verder »

Een heerlijk en makkelijk hapje. Dit hapje kan zowel bij de borrel of bij een lekkere salade. Je eet het hapje warm of koud. Je kan het van te vore maken en later afbakken. …  Lees verder »

Dit recept komt uit de Allerhande. Deze gehaktballen zijn toch wel favoriet thuis. Het is een gehaktbal met ketjap, een snufje cayennepeper en een lik grove mosterd. Heerlijk voor bij de aardappels en groente maar ook bij een stamppot. …  Lees verder »

Een verrassend recept van Aviko. Juni 2019 was ik uitgenodigd voor de Aviko kookworkshop festival. Het was een heerlijke dag met hele bijzondere recepten. De recepten waren allemaal met een Aviko product. In groepjes gingen we voor elkaar koken.  …  Lees verder »

Ik heb van Aviko meerdere kookboeken gekregen. Daarin staan allemaal lekkere recepten met aardappel natuurlijk. Dit was het eerste recept wat ik gemaakt heb. En het was bijzonder lekker. De pizza vult goed maar een lekkere groene salade er naast pas ook goed. Ook kan je het recept als basis gebruiken. In plaats van rucola en parmaham kan je ook bijvoorbeeld geitenkaas of tonijn gebruiken.   …  Lees verder »

De basis van dit recept heb ik een recept van Chickslovefood gebruikt. Deze heb ik aangepast en veranderd op mijn manier. Deze quiche kan je eten als hoofdgerecht. Maar zeker ook bij een winterse borrel! Het lijkt een beetje op de oude vertrouwd stamppot maar dan anders. Het is makkelijk recept en het resultaat is heerlijk!! …  Lees verder »

Thuis is dit echt een favoriet gerecht. Ik maak dit wel meerdere keren per maand. Het is een snelle, makkelijk en heerlijke pasta. Zeker de moeite waard om te proberen. En zoals de echte italiaanse pasta Carbonara natuurlijk zonder slagroom! …  Lees verder »

Top