2 vanille stokjes
5 kardemom nootjes
500 gr. volle melk
5 gr. carrageen
100 gr. eidooier
2 laurier blaadjes
350 gr. suiker
1 el Luikse stroop
4 appels Elstar
500 liter slagroom
100 gr. eidooier
Cortina (speciaalzaak)
Apple Blossom (Koppert Cress)
Anise Blossom (Koppert Cress)
Honny Cress (Koppert Cress)
Ocal olijfolie (Valderrama) …
Lees verder »
-
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
400 gram hertencarpaccio (dun snijden liefst uit rugfilet)
200 gram veldsla
4 eetlepels pijnboompitten geroosterd
12 halve walnoten
parmezaanse kaas
mosterdhoningdressing
versgemalen peper …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
1 hertenrugfilet van 1200 gr.,
4 eetlepels olijfolie,
4 eetlepels verse bieslook,
2,5 dl. room,
2,5 dl. bruine hertenfond,
6 eetlepels amandelschilfers,
peper en zout. …
Lees verder »
-
Bewaard
0
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
1200 gr. rugfilet van het hert,
6 stoofperen,
4 dl. rode wijn,
300 gr. bospaddestoelen,
2 dl. room,
3 eetlepels kandijsuiker,
2 kruidnagels,
6 gedroogde jeneverbessen,
1 glas cognac,
3 dl. donkere fond,
4 eetlepels olijfolie,
2 eetlepels boter,
2 sjalotjes,
peper en zout. …
Lees verder »
-
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
3 pond hertenbraadvlees in blokjes van 2x2 cm,
2 el. bloem,
1 tl. zout,
½ tl. versgemalen peper,
1 el. olijfolie,
2 uien in ringen,
2 fijngesneden groene pepers,
2 fijngesneden teentjes knoflook, ½ kopje runderbouillon,
2 kopjes gepelde tomaten,
½ tl. tijm,
3 dl. schotse whisky …
Lees verder »
-
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
750 gr. hertenstoofvlees,
180 gr. zilveruitjes,
2 el. olijfolie,
250 gr. champignons,
1 teentje knoflook geperst,
1 el. bloem,
1 el. rode bessen-gelei,
6 gemalen jeneverbessen,
2,5 dl. rode wijn,
zout/zwarte peper. …
Lees verder »
-
Bewaard
7
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
500 gr. Hertenstoofvlees,
1 grote ui, braadboter,
5 dl. wildbouillon of Runderbouillon,
bindmiddel naar keuze, maizena of bloem,
3 laurierblaadjes,
3 kruidnagels,
1 eetlepel azijn,
theelepel suiker,
peper en/of zout. …
Lees verder »
-
Bewaard
2
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering0van5
Een simpel, makkelijk en smaakvol gerecht met name voor de kaas liefhebbers. …
Lees verder »
-
Bewaard
3
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
1
+
Reageer
-
Waardering4.5van5
Verrassend lekkere en erg makkelijk klaar te maken maaltijdsalade. Door de combinatie van ingrediënten ontstaat een gerecht met veel smaakbeleving. …
Lees verder »
-
Bewaard
6
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering4.5van5
Lekkere makkelijke schotel op zijn Frans voor de kaasliefhebber.
Deze schotel bereid ik voor mijn vrouw als we in Frankrijk op vakantie zijn. Deze schotel is niet geschikt voor hen die aan de lijn doen maar voor smulpapen. Ik eet er zelf altijd wat teveel van pfffff. …
Lees verder »
-
Bewaard
13
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
1
+
Reageer
-
Waardering5van5
Geïnspireerd door een gerecht dat ik in de Alsace gegeten heb maak ik op vakantie (Frankrijk) voor mijn vrouw, deze lekkere en makkelijke schotel. Het is boeren kosten dus niet voor hen die aan de lijn doen. …
Lees verder »
-
Bewaard
1
+
-
Bewaar
Bewaar
niet
-
Reacties
0
+
Reageer
-
Waardering4.5van5