Boter 25 gram gevogeltebouillon 0,50 blokjes fijngehakte bieslook 1 soeplepels slagroom 1 dl sjalotten 1 peper en zout saffraandraadjes witte wijn 2 dl borsten van kip 2 … Lees verder »
Boter 25 gram gevogeltebouillon 0,50 blokjes fijngehakte bieslook 1 soeplepels slagroom 1 dl sjalotten 1 peper en zout saffraandraadjes witte wijn 2 dl borsten van kip 2 … Lees verder »
Ananas 1 boter Cointreau 2 soeplepels vanilleroomijs water 2 soeplepels suiker 2 soeplepels gestampte amandels 4 soeplepels … Lees verder »
Banaananen 3 citroen slagroom 1,50 dl gelatine blaadjes 2 gram eieren 3 rum 0,50 dl suiker 60 gram … Lees verder »
Kervel olijfolie 8 soeplepels citroensap Parmezaankaas 4 soeplepels kerstomaatjes 16 olijfijven gerookte vis … Lees verder »
Gevogeltebouillon 2 dl broccoli('s) 400 gram wortel(s) 2 kalkoenlapje(s) 600 gram maiszetmeel (-elen) 1 koffielepel(s) gemberpoeder teentje(s) van look 1 arachideolie 4 cl peper en zout sojasaus 2 soeplepel(s) droge Sherry 0,50 dl vleesspecerijen 1 … Lees verder »
Konijnenbillen van 250g per stuk - Gedroogde pruimen - Bruine fond - Bruin bier - Maredsous Tripple - Azijn - Zwarte peperkorrels - Kruidenbloem - Boter - Peterselie - Bruine roux - Kruidenboeket - Peper & zout … Lees verder »
Boter 80 gram dopje(s) van saffraan 1 champignon(s) 250 gram fijngehakte bieslook 1 soeplepel(s) slagroom 3 dl gepelde grijze garnaal (-alen) 100 gram bloem 2 soeplepel(s) mosselen 2 kg peper en zout witte wijn 25 cl … Lees verder »
Dille 2 takje(s) witloof(s) 0,50 tomaat (-aten) 0,25 boter 20 gram bieslook 0,25 bosje(s) dikke room 0,50 soeplepel(s) zout olijfolie 1 soeplepel(s) sap van citroen 0,25 soeplepel(s) zalmei(eren) 0,25 potje(s) peper rauwe zalm 37,50 gram gerookte zalm 25 gram witte wijnazijn 0,50 soeplepel(s) … Lees verder »
500 gram zalmfilet 4 eetlepels zonnebloemolie of olijfolie 250 gram haricots-verts of sperziebonen 2 teentjes knoflook 25 gram verse gemberwortel of 2 eetlepels gembersnippers 1 rode Spaanse peper 1 blikje ananasstukjes 2 eetlepels oestersaus 150 gram tauge 100 gram ongezouten cashewnoten … Lees verder »
12 verse Zeeuwse oesters 2 tomaten zout, peper 1 citroen 125 ml slagroom 1 eetlepel fijngehakte basilicum (vers of diepvries van Daregal) 25 g verse parmezaanse kaas 75 g veldsla … Lees verder »
4 roodbaarsfilets van ca. 150 g alternatief: kabeljauw, tilapia, roodbaars, meerval 1 sinaasappel 2? dl medium dry sherry 2 dl visfond of visbouillon (van tablet) 2 takjes tijm 2 rode paprika?s 3 eetlepels olijfolie zout, peper 2 eetlepels bloem 100 g roomboter 125 ml slagroom … Lees verder »
Witte selder 3 takje(s) koriander 4 takje(s) vijg(en) 8 teentje(s) van look 1 sjalot(ten) 2 olijfolie 3 soeplepel(s) ei(eren) 6 platte peterselie 1 bosje(s) peper en zout blaadje(s) sla 8 citroen(en) natuur 1 akkerkers 50 gram groot(ote) garnaal(alen) 12 ansjovisfilets met olijfolie 8 … Lees verder »
Bruine suiker 50 gram zwarte chocolade 75 gram vanillestok(ken) 1 ei(eren)erdooier(s) 5 melk 25 cl fijne suiker 100 gram room 25 cl … Lees verder »
Boter 200 gram kervel takje(s) boerenham 8 sneetje(s) brood 8 sneetje(s) peper en zout aluminiumpapier boursin 1 … Lees verder »
Water 10 cl vanillestok(ken) 2 pompoen(en) 1500 gram suiker 900 gram sinaasappellen natuur 3 … Lees verder »
Tomaat (-aten) 2 boter 50 gram gevogeltebouillon 2 blokje(s) slagroom 1 dl gehakte peterselie ui(en) 1 peper en zout pompoen(en) 500 gram … Lees verder »
Roergebakken tijgergarnalen met broccoli, knoflook en rode peper. … Lees verder »
Boter 75 Parijse champignon(s) 250 gram citroen(en) 0,50 slagroom 10 cl bloem soeplepel(s) ei(eren)erdooier(s) 1 peper en zout tong(en) 1 kg cider 15 cl … Lees verder »
Kruidentuiltje jeneverbessen 1 koffielepel(s) boter 10 gram wortel(s) 2 zout sjalot(ten) 200 olie 5 cl parelhoen(en)1 peper witte druiven 250 gram blauwe druiven 250 gram … Lees verder »
12 voorgekookte (groene) lasagnevellen (pak) 1 eetlepel olijfolie 1 citroen 1 visbouillontablet 400 gram zalmfilet 1 blikje tonijn of krab (ca. 180 gram) 7 tomaten 25 gram boter 4 eetlepels witte wijn 1 eetlepel versgehakte dille of peterselie 1 dl slagroom 150 gram gepelde garnalen peper, zout 1 bekertje (200 ml) creme fraiche 100 gram jongbelegen geraspte kaas … Lees verder »