1. Home
  2. YvonneR65
  3. Recepten van YvonneR65
Recepten van YvonneR65

Mijn zoon vond dit keer mijn lasagne zeer goed gelukt en vroeg wat ik anders had gedaan en of ik het had opgeschreven zodat hij dit ook kan maken. In  eerste instantie dacht ik dat ik alles het zelfde had gedaan maar ik had een gedroogde basilicum in huis maar wel pesto.   …  Lees verder »

Ik wilde even snel lasagne maken, geen tijd om de saus in de slowcooker te doen, dus in de pan gemaakt. en ik had maar 500 gram rundergehaktdus ik moest de hoeveelheden even aanpassen Bij gebrek aan gedroogde basilicum heb ik een potje pesto van de aldi erdoor gedaan. Deze pesto is mijn favoriet door de stukjes pijnboompitje in de pesto. De saus en lasagne was zeer goed gelukt   …  Lees verder »

De stroofwafel truffels gemaakt. Persoonlijk vond ik ze erg zoet en machtig en te groot. Ik heb melkchocolade gebruikt ipv witte chocolade.  De meningen van andere waren wisselend, de ene helt vond ze te zoet en te machtig, de andere helft vond ze heerlijk, alleen wat groot.  mocht ik ze nog eens maken dan maak ik ze een stuk kleiner en met pure chocolade …  Lees verder »

Recept doorgestuurd gekregen van mijn yoga docent,met haar aanvullingen en mijn eigen aanvullingen is het een super lekker brood geworden.   …  Lees verder »

Mijn eerste recept stroopwafeltruffels vond ik zelf geen succes. Sommige vonden ze heerlijk maar veel vonden ze te zoet en te machtig en een te grote hap. Daarom zelf een experiment met koekjes die ik erg lekker vind en nu met overwegend erg pure chocolade, en de balletjes heb ik een stuk kleiner gemaakt, ter grootte van een soepballetje Ik ben geinspireerd door Laura's Bakkery …  Lees verder »

Zoonlief koos dit gerecht om te eten, hij apte me de link. Dit keer eens helemaal het recept gevolgd en zeer goed bevallen. lekker en makkelijk en voor herhaling vatbaar. in de toekomst ga ik het eens in de Slowcooker maken …  Lees verder »

Op zoek naar een lekker hapje voor de biodanza kwam ik op pinterest een heerlijk recept van healty dadel balls gezien, bij www.zoetrecepten.nl Ik heb mijn eigen draai eraan gegeven met alle ingredienten die ik lekker vind. op deze site staan heerlijke recepten, dus ik kan voorlopig noog wat lekker maken voor na de biodanzales of vor tussenoortje op mijn werk …  Lees verder »

Lekker variëren met de fudge smaken en ingrediënten. Dit keer tiramisu likeur erdoorheen en stukjes lange vinger. Op verzoek niet alleen maar pure chocolade, dus half om half puur en melk. …  Lees verder »

Heerlijk recept van life about, in de marinade gezet, stond niet in het recept en had ook niet alles in huis, dus wat aan gepast naar eigen voorraad. grote hit hier, we hebben grote eters, dus die wisten er wel raad mee …  Lees verder »

Samen met mijn vriendin, saotosoep gegeten bij de surinamer. zalig! Mijn collega maakt vaak soto ajamsoep, dus nieuwsgierig en niet willen wachten op recept dus veel bekeken en mijn eigen soep gemaakt. oeps de 6 liter was zo op... de bouillon zo'n 24 uur in de slowcooker.. ik kon voor ik weg moest nog net een foto maken..zoonlief zei..joh maak je het gewoon opnieuw en maak je dan een foto, pfff Nee dus...wilde de foto plaatsen in facebookgroep omdat er vraag naar was hihi Het was nog even peinzen omdat ik niet verwacht had dat het zo'n succes zou worden, dus niks op geschreven en halverwege wat aangepast op gevoel …  Lees verder »

Ik kreeg een apje van mijn vriendin met daarin de ingredienten van een lekker soepje. zelf gespeeld met de hoeveelheid kruiden en karwij, komijn en gember als extra toegevoegd omdat mij dit lekker leek en het nog meer een indiaas tintje zou geven. ik heb het soepje langer ( 3 uur) opgehad omdat ik pas later terug was van yoga . na 3 uur de soep gepureerd en de ananas en mais toegevoegd en de soep nog een klein half uurtje nog laten pruttelen op low …  Lees verder »

Mijn zoon houd van mosterdsoep. Ik ben op zoek gegaan naar een lekker recept en heb zoonlief laten kiezen welke van de 2 ik zou maken. Hij koos voor de soep van Brenda en ik heb me zowaar bijna helemaal aan het recept gehouden. de 2 preien waren groot en dik, dus een beetje gespeeld met de hoeveelheiden van de overige ingredienten. de soep was wat aan de dikke kant maar hij was goedgekeurd. Een overheerlijke soep! Voor zoonlief wat extra mosterd erbij gedaan. …  Lees verder »

Dit recept gevonden op internet, het filmpje met Rudolph van Veen bekeken. Ik heb de soep gemaakt maar we vonden hem te flauw en minder naar tomatensoep smaken zoals het op de site stond. rudolp deed ook al meer in de soep als je de vidoa bekijkt. soep aangepast, grote hit thuis.  Voor mij te veel ballen maar de anderen vonden dit totaal niet erg en hadden mazzel ;-) Al 2 keer gemaakt en dan toch nog vergeten een foto te maken, zo jammer 15-3-19...eindelijk aan gedacht om een foto te maken, ook dit keer wat kruiden toegevoed, hmm ik zou zeggen...niks meer aan veranderen …  Lees verder »

Runderstoofpotje gegeten bij de abdij Koningshoeven, zo lekker dat ik dit ook graag wilde maken maar dan in de Slowcooker. Dus meerder recepten en bereidingswijze gelezen en een combi gemaaktvan vele recepten Het is heel lekker geworden maar iets minder zoet en een andere vleesstruktuur. Ik heb riblappen gebruikt, die uiteindelijk wat uit elkaar vielen. Bij de abdij was het vlees zacht en zoeter meer een compact stukje, dus denk ander vlees. Dit stoofpotje deed me lichterlijk aan zuurvlees denken Halverwege heb ik geproefd en heb ik er ontijtkoek, een buillonblokje en 2 laurierbladen en 2 extra kruidnagels  en een flinke schep appelperenstroop en een kneep milde mosterd toegevoegd, die staan niet op de foto met ingredienten …  Lees verder »

Ik zag het recept van Ashley Willems in de facebook groep voor slowcooking zonder pakjes en zakjes. ik heb het zelf iets naar smaak aangepast, zeer lekker en komt hier vaker op tafel …  Lees verder »

Top