Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Ham (of rauwe ham)
Olijven
Champignons
Artisjokken (harten, evt uit blik)
Parmezaan of Oude Kaas …
Lees verder »
Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Gorgonzola
Goudse kaas (oud)
Parmezaan …
Lees verder »
Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Ham (of rauwe ham)
Ananas
Parmezaan of Oude Kaas …
Lees verder »
Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Tonijn
Olijven
Ui
Parmezaan of Oude Kaas …
Lees verder »
Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Champignons
Olijven
Parmezaan of Oude Kaas …
Lees verder »
Voor een heerlijk krokante pizza:
Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen)
500 gr bloem
250 ml water (lauwwarm)
25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist
3 el olijfolie
3 tl zout (fijn zout, zonder bergje)
1 tl suiker
eventueel: 1 tl gedroogde oregano
Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief!
---------------
Tomatensaus
Mozzarella
Champignons
Parmezaan of Oude Kaas …
Lees verder »
Zelf de heerlijkste Italiaanse pizza`s maken? Zo moeilijk is het niet. Laat voortaan de kant-en-klare pizza`s uit de diepvries liggen. Lees hier hoe een goede bodem voor een Italiaanse pizza te maken. …
Lees verder »
Zelf de heerlijkste Italiaanse pizza`s maken? Zo moeilijk is het niet. Laat voortaan de kant-en-klare pizza`s uit de diepvries liggen. Lees hier hoe een goede Italiaanse pizza te bakken. …
Lees verder »