1. Home
  2. Wilrieke2
  3. Recepten van Wilrieke2
Recepten van Wilrieke2

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Ham (of rauwe ham) Olijven Champignons Artisjokken (harten, evt uit blik) Parmezaan of Oude Kaas …  Lees verder »

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Gorgonzola Goudse kaas (oud) Parmezaan …  Lees verder »

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Ham (of rauwe ham) Ananas Parmezaan of Oude Kaas …  Lees verder »

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Tonijn Olijven Ui Parmezaan of Oude Kaas …  Lees verder »

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Champignons Olijven Parmezaan of Oude Kaas …  Lees verder »

Voor een heerlijk krokante pizza: Voor 800 gram pizzadeeg (3-4 personen) 500 gr bloem 250 ml water (lauwwarm) 25 gr verse gist of 10 gram gedroogde gist 3 el olijfolie 3 tl zout (fijn zout, zonder bergje) 1 tl suiker eventueel: 1 tl gedroogde oregano Je kan er overigens ook voor kiezen om een snelle pizzabodem te maken, dan hoef je het deeg niet te laten rusten. Het resultaat is iets minder knapperig, maar nog steeds een goed alternatief! --------------- Tomatensaus Mozzarella Champignons Parmezaan of Oude Kaas …  Lees verder »

Een lekker hartige, knapperige pizza met de smaak van gebakken ham. …  Lees verder »

Een heerlijk, hartige pizza! …  Lees verder »

De meest populaire pizza, lekker in al zijn eenvoud! …  Lees verder »

De echte oldie onder de pizza`s. Eenvoudig, maar erg lekker. …  Lees verder »

Een lekker dikke, smaakvolle tomatensaus voor pizza. …  Lees verder »

Zelf de heerlijkste Italiaanse pizza`s maken? Zo moeilijk is het niet. Laat voortaan de kant-en-klare pizza`s uit de diepvries liggen. Lees hier hoe een goede bodem voor een Italiaanse pizza te maken. …  Lees verder »

Zelf de heerlijkste Italiaanse pizza`s maken? Zo moeilijk is het niet. Laat voortaan de kant-en-klare pizza`s uit de diepvries liggen. Lees hier hoe een goede Italiaanse pizza te bakken. …  Lees verder »

Een tarte tatin is een omgekeerde appeltaart, uitgevonden door de zushjes Tatin die rond 1900 een restaurant in Orléanais hadden. …  Lees verder »

Officieel wordt een quiche Lorraine zonder groenten gemaakt. Ik geef de voorkeur aan deze versie met ui en tomaat. …  Lees verder »

Maak deze klassieke Franse salade vegetarisch door de tonijn weg te laten. …  Lees verder »

Bourgondisch stoofvlees …  Lees verder »

Deze saus is makkelijk te maken, naar smaak te kruiden en past perfect bij bijvoorbeeld biefstuk, zalm of aardappeltjes. …  Lees verder »

Top