1. Home
  2. Vlogger_oerchef_SieberenMeerema
  3. Recepten van Vlogger_oerchef_SieberenMeerema
Recepten van Vlogger_oerchef_SieberenMeerema

Venkel is een van de lekkerste groenten die je in de winter veel kracht geven. Dit is een echt heftige soep door de ziltige coquilles. Een echte power soep! …  Lees verder »

Dit gerecht is misschien wel een van de lekkerste gerechten voor de wintermaanden. Een hazenbiefstuk krokant van buiten en medium rose van binnen, geserveerd met gebakken aardappeltjes en cantharellen.  …  Lees verder »

Een mals stukje vlees met een pittige bite door de grove peperkorrels. Dit gerecht is de perfecte combinatie tussen vlees, aardappel en sla. De sla is met de witlof en radijs een fris bijgerecht. …  Lees verder »

Zet de Franse brasserie bij jezelf op tafel met deze blini's met gemarineerde zalm. Een echt feestelijk gerecht om mee uit te pakken met een gezelschap.  …  Lees verder »

Bij dit gerecht ruik je meteen hoe geweldig de tomatenmarinade is. Het is een provance in je mond door de door de ziltige smaak van de tonijn en de zachte groentes.  …  Lees verder »

Dit is een salade die ik gegeten heb in Lyon. Het is wat de Fransen noemen "Joie de vivre", wat "levensvreugde" betekent.  …  Lees verder »

Een echte Friese topper die ik ken uit mijn jeugd. Rabarber stond vroeger bij iedere Fries in de tuin. De combinatie van zoet, zuur en de crunch van de kruimels zorgt voor een hemelse smaakbeleving. …  Lees verder »

Heerlijke maaltijd van een goed stuk vlees en smakelijke groenten. Vette voorjaarslammeren gehuld in een moestuin van hemelse verlangen.  Benieuwd hoe je zelf dit gerecht klaarmaakt? Oerchef Sieberen laat het zien in deze blog » …  Lees verder »

Top