Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Vlogger_Smulweb_Sabine
  3. Recepten van Vlogger_Smulweb_Sabine
Recepten van Vlogger_Smulweb_Sabine

Dit is de aller sappigste en tegelijk knapperigste kip die je ooit zult eten. Dit heerlijke recept staat in de zomer editie van Smult.  …  Lees verder »

De klassieke Caesar salade is altijd goed! Ik ben lang op zoek geweest naar hoe ik deze salade op de aller lekkerste manier maken. Dit is mijn manier om de ultieme caesar salade te maken.  …  Lees verder »

Flammkuchen zijn een soort dunne pizza's met creme fraiche, spek en prei. Je vindt dit gerecht vaak in Oostenrijk of op wintersport. Ik heb een snelle manier bedacht om een soort Flammkuchen te maken voor bij de borrel. Ik gebruik namelijk tortilla's als bodem in plaats van het klassieke flammkuchen deeg. Dit is erg snel en het lijkt veel op elkaar. Dit is het recept voor mijn drie variaties!  …  Lees verder »

Deze filodeegtaartjes zijn snel en erg makkelijk, ideaal om mee te nemen naar feestjes of picknick maar vervangt op een doordeweekse avond ook prima de gebakken aardappel. Als je een etentje heb kun je deze mooie taartjes ook serveren als voorgerecht met een frisse salade ernaast.  …  Lees verder »

Het seizoen voor asperges is weer geopend! Ze zijn natuurlijk heerlijk op de Hollandse manier met Hollandaise saus, ham en krieltjes. Maar heb je er wel eens linguine van gemaakt? Linguine is normaal gesproken gemaakt van pasta deeg, deze linguine is gemaakt van asperges. De smaak is te gek!  …  Lees verder »

Cloud bread, of wolkenbroodjes zijn broodjes gemaakt van eiwitten en cottage cheese. Glutenvrij brood met veel eiwitten!  …  Lees verder »

Een snel gerecht voor de doordeweekse avond met zomerse ingredienten! Iedereen kan deze pasta maken maar de techniek zit hem in het maken van de saus, handel snel zodat de gamba's niet taai worden.  …  Lees verder »

De Vietnamese loempia's kennen we allemaal. Maar wat dacht je van loempia's met een vulling van rendang? De allerlekkerste snack om indruk te maken op je gasten!  …  Lees verder »

Gazpacho is een koude soep van groenten. Ik maak hem graag van een lekkere mix van komkommer, tomaat en puntpaprika. Zo is hij perfect in balans. Als je van pittig houdt zou je een stukje rode peper toe kunnen voegen.  …  Lees verder »

Een ei hoort erbij! Deze gevulde eieren mogen niet ontbreken bij je Paasbrunch. Wat is jouw favoriete combinatie?  TIP: Een goed gevuld ei begint bij het koken van je ei: hier lees je hoe je een ei perfect kan koken …  Lees verder »

Dit pastagerecht staat binnen no-time op tafel en is super makkelijk om te maken. Als je liever niet pittig eet zou je de rode peper uit de tomatensaus weg kunnen laten.  …  Lees verder »

Pretzels, ik ben er dol op! En het liefst eet ik ze elke dag. Ze zijn in Nederland alleen zo slecht verkrijgbaar. Dus hier mijn recept om zelf pretzels te maken!  …  Lees verder »

Bratwurst met uiensaus en rösti, tijdens de wintersport eet je het op de berg. Maak het nu ook thuis met mijn recept!  …  Lees verder »

Met deze oer-Hollandse appelbeignets maak jij de feestdagen extra feestelijk. Eet ze als nagerecht of heerlijk om uit te delen wanneer er bezoek over de vloer is! …  Lees verder »

Een recept voor overheerlijke oliebollen maar dan net even anders met ananas! …  Lees verder »

Ik ben dol op ovenschotels, zeker deze duurzame visschotel met Bijvangst-wijtingfilet en gecertificeerde garnalen. Afgemaakt met een laagje gesmolten kaas. Aan tafel! …  Lees verder »

Deze drie borrelhappen zijn heerlijk bij de bieren van Beerwulf.com. Combineer de rosbiefcarpaccio met vandestreek bier van Broeders brouwerij. Serveer de roquefort op roggebrood met de ongelovige Thomas van Jopen brouwerij. Drink de India Pale Ale van Meantime brouwerij bij de zoute gebakken ananas met ijs.  …  Lees verder »

Kroketten, ik ben er dol op! Deze variant met boerenkool stamppot moet je een keer proberen. Door de kaas en de chorizo worden ze lekker smeuig en hebben ze veel smaak. De chorizo door de boerenkool stamppot is een trucje van mijn schoonmoeder.  …  Lees verder »

Top