Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Vlogger_Smulweb_Loesje
  3. Recepten van Vlogger_Smulweb_Loesje
Recepten van Vlogger_Smulweb_Loesje

Indiase Naan-Pizza is een mooi fusion-maaltje voor lekker op je terrasje. Dze Indiase pizza staat goed op een buffet, maar is ook heerlijk als lunch-pizza. Eet smakelik! …  Lees verder »

Deze gazpacho van komkommer is een nieuwe hit! Omdat gazpacho gewoonlijk van tomaat wordt gemaakt, is deze gazpacho met komkommer echt weer eens wat anders,. Fris van smaak en lekker met de gerookte kip, waar een satéstokje doorheen is gedaan. Maak deze gazpacho en serveer hem in glazen, verrassend makkelijk.  …  Lees verder »

Producten voor de spicy tuna roll kan je altijd in je voorraadkast hebben staan! In deze tuna roll van Deepblue gaat heerlijke tonijn uit blik, en de rest van de spullen zijn ook jaren houdbaar. Ideaal om deze spicy tuna roll te maken als je onverwacht visite krijgt  …  Lees verder »

Deze ultieme kaastosti is de kaastosti van de eeuw! Met het krokante laagje aan de buitenkant, natuurlijk van kaas, ga je deze kaastosti vanaf nu altijd maken.  …  Lees verder »

Polenta frittata is een combinatie van de Mexicaanse en Italiaanse keuken. Polenta is voor velen nog een onbekend ding, en in een frittata misschien wel helemaal! Het maisgriesmeel is supergeschikt als basis voor een heerlijke hartige taart. Frittata is een soort Italiaanse omelet, maar dan dikker en langzaam gegaard. Geniet van deze polenta frittata met courgette, tomaat en cheddar!  …  Lees verder »

De malse kip uit de oven is een perfect gerecht voor zowel de zomer als de winter! Hoe maak je malse kip? houd hem heel, en stop hem lekker vol met citroenen. En kruiden natuurlijk. Omdat je hem op het karkas gaart, blijft het een heerlijk malse kip. Uit de oven, maar ook van de barbecue een fantastisch gerecht wat nooit mislukt! …  Lees verder »

Dit broodje met gek beleg noem ik een bizar broodje. Grasduinen in de koelkast en voorraad en hop; daar komt bizar broodje tot stand. Met wat Thaise invloeden links en rechts maakt dit een spannende combi. Wat heb jij in de kast liggen?  …  Lees verder »

Crema Catalana met rabarber! Deze vrolijke toetjes maak je in een handomdraai, heerlijk met rabarber! Natuurlijk kan de Crema Catalana ook zonder rabarber als deze niet in het seizoen is, maar een pot met dit heerlijke goedje is het hele jaar rond op voorraad bij je supermarkt. Fris en zoet! …  Lees verder »

Turkse Pizza Quesadilla's; Een gekke combi? Welnee! Heerlijk smullen, en ook nog met een beetje groente erbij.... De pizza's zijn te koop in de (Turkse) supermarkt en pimp je zo tot een geweldig fusion-gerecht. Zeker het proberen waard, en met de vulling valt natuurlijk goed te varieren …  Lees verder »

Ik dacht; we maken eens een zuurkooltaart omdat zuurkoolschotel best een upgrade mag hebben, hier een recept met een twist! Deze taart maak je met rookworst of helemaal vegetarisch, eventueel kan je ook rozijnen of appel toevoegen. Bij uitstek een buffetgerecht.  …  Lees verder »

Wraps met gefrituurde vis zijn een absolute topper voor eten met je kinderen. Met deze heerlijke groentewraps heb je in een klap de schijf van vijf op je bord! Je kan de groentewraps ook vervangen voor gewone wraps, maar net dat beetje extra groente maakt het interessant. En die kleuren!  …  Lees verder »

Deze Thaise beef is niet traditioneel, maar wel heel lekker en snel, serveer in vrolijke kommetjes en genieten maar! Hoe makkelijk en budget-technisch verantwoord is dit recept? Door het gebruiken van gehakt in plaats van biefstuk past hij goed in je eind-van-de-maand-portemonnee.  …  Lees verder »

Deze short ribs uit de oven moet je gewoon een keer maken! Heerlijk vlees wat van het bot valt, super voor alle seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan een broodje short rib op een zomerse picknick, tot een heerlijk donker gerecht in de koude dagen, geserveerd met puree en wintergroenten van de bakplaat. Wees niet bang voor dit grote stuk vlees, je gaat het geweldig vinden! …  Lees verder »

Deze Mango kip sesam teriyaki is een superlekkere variatie op wat je al kent aan teriyaki. Verrassende saus en heerlijk zachte kip. In plaats van kipfilet gebruik je de dijfilet, deze zorgt voor een malse beleving. Mango en sesam gaan goed samen in de teriyaki saus, smullen maar! …  Lees verder »

Een simpele pineapple mimosa, zodat je snel weer bij je gasten staat? Neem deze! Door het gebruik van deze ananas is de pineapple mimosa in een handomdraai gemaakt. Easy does it.  …  Lees verder »

Deze bruschetta met gerookte sprot is lekker bij de borrel, of als garnering op een salade. Omdat je de sprot gewoon in je voorraadkast kunt bewaren en een bruschetta zo gepiept is, is dit gerecht een ideaal verhaal voor onverwachte gezelligheid aan je voordeur.  …  Lees verder »

Bietencarpaccio is een heerlijk alternatief voor de vegetariers, maar ook zeker een gerecht wat je lekker op je tuintafel zet en deelt met je vrienden. Maak hem lekker op smaak met flink wat azijn, want de bietencarpaccio heeft veel zoets van zichzelf.  …  Lees verder »

Top