1. Home
  2. TooDelicious
  3. Recepten van TooDelicious
Recepten van TooDelicious

Ik vreesde er al voor dat ik dit jaar geen asperges meer zou kunnen eten. Maar door de drukte heen heb ik vandaag eindelijk nog een receptje met asperges kunnen klaarmaken. Ik koos dit receptje omdat het nog bovenaan mijn €moet-ik-nog-klaarmaken'lijstje stond :p En zeker geen spijt van! Dit was heel lekker. Ben vooral een fan van het getomateerde sausje  …  Lees verder »

Traditiegetrouw maken  mijn lieveke en ik een Aalsterse vlaai voor zijn vader, mijn €schoonvader€. Wij maken die altijd de donderdag voor Vaderdag klaar. Want qua smaak maakt het echt wel een verschil, om het een nacht te laten koelen en 2 dagen in de koelkast te bewaren. Straks bij de koffie zal het stukje vlaai wel smaken ^_^ Daarom bij deze aan alle Papa's, wens ik een fijne Vaderdag toe!  …  Lees verder »

Toen ik dit receptje vond in de Allerhande€Dacht ik Kokos in erwtensoep? Rare combinatie?! Maar toch trok het me aan om het toch eens uit te proberen. En vandaag was het moment. Ik had tenslotte nog een blik kokosmelk in de kast staan Amai! Die soep was vlug klaar seg! En nog lekker ook!  …  Lees verder »

De 2de komkommer heb ik letterlijk en figuurlijk in de soep gedraaid :p Ik hou van soep en wil wat zomersoepjes uitproberen tegen de zomer. Dit is wel een lekker soepje. Maar om zo fris te zijn. Vind ik hem persoonlijk iets te zwaar. Dus hou het zeker bij een klein tasje soep of als amuse. De smaak zelf is speciaal. Ik heb mijn soep wel iets langer in de diepvries gehouden, want vond hem nog niet koud genoeg.  …  Lees verder »

Deze week op Facebook las ik dat het internationale week van coeliakie is! Wat is coeliakie? Wel dat betekend gewoon glutenvrij! Ook Libelle lekker had dit opgemerkt en deelde een recept van een chocoladetaart zonder bloem! Hmmm en ik was wel nieuwsgierig ^_^ En vond het de ideale moment om hem vandaag eens te bakken. Het is tenslotte de verjaardag van mijn schoonmoeder! Dan mag er wel wat lekkers op de tafel staan.  Ik weet het! Het is altijd wel tricky om dan een recept uit te proberen€maar ik hou nu eenmaal van een uitdaging. Na jaren heb ik er vertrouwen in omdat er al weinig is mislukt! Brandewijn had ik niet in huis! We hebben wel een kast vol drank, dus heb er willekeurig een fles uitgehaald, namelijk een likeur van kokosnoot! Ondertussen is de taart gebakken. Nu wachten op volk en dan kunnen we proeven. To be continued …  Lees verder »

We zijn hier verzot op stoofvlees daarom vind ik het ook  leuk om andere stoofvlees recepten te proberen. Ondertussen zijn hier al recepten gepasseerd met verschillende bieren. Zoals eens met Orval en Guinness special. Ik heb ook al eens dé stoofvlees van Jeroen Meus gemaakt natuurlijk want die mag zeker niet ontbreken ^_^ En ik heb ook al eens een Stoofvlees light gemaakt die eigenlijk wel verrassend lekker was.... Vandaag koos ik eens om stoofvlees te maken met Chimay! De Chimay stoofvlees viel hier wel in de smaak! Het recept vindt je in het Chimay kookboek, maar je kan het ook vinden op de website: http://chimay.com/nl/recette/carbonnades-et-frites/ …  Lees verder »

Heb gisteren deze wortelflan uitgeprobeerd op mijn veggie dag. Jammer genoeg zonder de kervel, want die heb ik niet gevonden in onze plaatselijke Spar. En de Carrefour is hier op dinsdag gesloten. Daarom heb ik mijn mengsel gekruid met peterselie. Dit gerechtje is goed als voorgerechtje of als lunch. Maak er een salade bij als je het als hoofdgerecht wil eten. De vorm was bij mij niet zo goed gelukt, dus een gouden tip beboter je vormpjes heel goed! Onderaan het recept staan nog extra tips als je de wortel eens wil vervangen door een andere groente! (Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen) …  Lees verder »

Gisteren was het dus de verjaardag van 2 Delicious en die valt natuurlijk altijd tijdens de vasten! Geen probleem, dan zoek ik gewoon recepten op om suikervrij te bakken Dit jaar koos ik voor de mascarponetaart met peren. Kan ook altijd met ander fruit bereid worden. De perentaart was lekker en luchtig ^_^ (Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen) …  Lees verder »

#dagenzondervlees €" dag 19 Een zondagsgevoel geeft mij toch soms een dubbel gevoel. De ene zondag heb ik tijd en bruis ik van energie en dan heb ik zin om een feestmaaltijd klaar te maken en de andere zondag ben ik uitgeteld van een zware werkweek en heb ik zin in comfortfood! Vandaag was het dus optie 2  ^_^ Ik vond een receptje in mijn kookagenda 2016. Een boerenomelet met chorizo€.Maar dat klinkt niet vegetarisch! Daarom heb ik de chorizo vervangen door een bratwurst van de vegetarische slager. En dat was zeker een goede combinatie en mij hft het zeker gesmaakt! (Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen) …  Lees verder »

Op vrijdag mag alles! Vorige vrijdag was het de beurt aan mijn lieveke, wat we gingen maken. Meestal gaat hij dan al denken aan burgers! Hij koos voor deze dubbele boerenkaasburgers! Ik ben zelf al verzot op de boerenkaas van Albert Heijn, dus ik had er zeker niets op tegen We hebben wel  de bereidingswijze van in dit originele recept niet gevolgd. Want in onze plaatselijke AH verkopen ze niet de mini vegetarische burgers. Die hebben we vervangen door 4x mc2 Burgers van de Vegetarische slager. Ook de minibolletjes hebben we vervangen door 2 bakkersbollen.  En we hebben het niet klaargemaakt op de BBQ maar op een grillpan! Maar voor de rest hebben we wel alle ingrediënten behouden! Kortom deze burger was heel lekker! Mijn lieveke werd er zelfs stil van om dat het hem zo smaakte ^_^ Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen …  Lees verder »

In het jaar heb ik tussendoor ook wel eens zin in gewone kost! Rode kool  staat dan ook wel eens op het menu. Daarom was ik danop zoek naar een vegetarisch recept, die je zeker als gewone kost kan bestempelen. Ik koos voor een rode kool gerechtje. Vond dit receptje op de Eva website! De serveertip van Eva was puree of gebakken aardappeltjes. En heb het dan ook toegepast met puree! Dit gerechtje is heerlijk! Het kon mij echt wel bekoren. Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen …  Lees verder »

Een verfrissend en lekker drankje! Zeker een aanrader als je meedoet aan dagen zonder alcohol! ^_^ (Ik haal plezier en ontspanning uit mijn blog, door bestaande recepten uit te proberen, te delen met jullie en tenslotte mijn eigen zegje erbij te plaatsen) …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Dit gerecht is gemaakt met een K Cook van kenwood …  Lees verder »

Top