1. Home
  2. TinekeWessels
  3. Recepten van TinekeWessels
Recepten van TinekeWessels

2 eierdooiers 5 scheuten citroensap 200 ml zonnebloemolie 1 ½ eetlepel mosterd 5 scheuten worcestershire saus Zout Witte peper 15 ml water …  Lees verder »

50 gr boter of margarine 250 gr bloem 60 gr suiker of 6 gr zoetstof 2,5 theelepels bakpoeder Zout 2 eieren 150 ml melk 1 zakje vanillesuiker 5 theelepels citroensap …  Lees verder »

50 gr boter of margarine 250 gr bloem 60 gr suiker of 6 gr zoetstof 2,5 theelepels bakpoeder Zout 2 eieren 150 ml melk 1 zakje vanillesuiker 4 theelepels cacao …  Lees verder »

500 gr half om half gehakt 300 gr tartaar ½ ui gesnipperd 5 eetlepels chilisaus Peper Zout 1 eetlepel zonnebloemolie Sla Tomaat Hamburger broodjes of witte bollen Plakken cheddar kaas Mayonaise Ketchup Mosterd ½ ui ringen …  Lees verder »

1 blik kleine knakworstjes Cheddar kaas in repen 280 gr bladerdeeg in repen 1 ei …  Lees verder »

250 gr gehakt 1 grote ui, gesnipperd 1 rode paprika, in blokjes 1 gele paprika, in blokjes 100 gr maïs 1/2 eetlepel oregano 1 pak bladerdeeg 100 gr geraspte pittige kaas 2 eetlepels olijfolie 1/2 zakje verse peterselie, fijngehakt Peper  …  Lees verder »

300 gr bloem 100 gr cacaopoeder 1/4 theelepel bakpoeder 350 gr suiker of 35 gr zoetstof 175 gr ongezouten boter 1 groot ei, kamertemperatuur Banketbakkersroom of Vanille crème  …  Lees verder »

4 eigeel 100 gr suiker of 10 gr zoetstof 1 zakje vanillesuiker 65 gr bloem 500 ml melk …  Lees verder »

350 gr knapperige pindakaas 230 gr licht bruine suiker 120 gr ongezouten boter 1 groot ei 350 gr bloem 1 theelepel bakpoeder …  Lees verder »

300 gr rundergehakt Paneermeel of beschuitkruim 1 ei of 2 eigeel Peper Zout Peterselie Nootmuskaat …  Lees verder »

1 runderschenkel 1 ui in Prei in stukken gesneden Bladselderij Winterwortel grof gehakt Laurierblad Peperkorrels Zeezout Peterselie Tijm Oregano ± 3 lt water …  Lees verder »

250 gr gezeefde bloem 1 theelepel bakpoeder ½ theelepeltje zout 2 eetlepels cacaopoeder 113 gr boter 300 gr fijne suiker 2 eieren 1 theelepel vanille extract 240 ml karnemelk 2 eetlepels rode vloeibare kleurstof 1 theelepel witte azijn 1 theelepel bakpoeder De frosting: 750 ml slagroom 500 g mascarpone 125 g poedersuiker 1 theelepel vanille extract …  Lees verder »

Bouillon Soepballen Vlees van de schenkel. Winterwortel of wortel in stukken gesneden Bloemkoolroosjes Sperziebonen in stukjes gesneden Prei in stukjes gesneden Selderij in stukjes gesneden 280 gr tomatenpuree 125 ml crème fraîche of Blue Band Finesse voor verrijken Vermicelli …  Lees verder »

175 gr fijne tafelsuiker of 17,5 gr zoetstof 2 theelepels kaneel 5 of 6 medium grote appels, geschild, ontdaan van klokhuis en in schijfjes gesneden. Voor de boven- en onderkant: 300 gr bloem 160 gr bruine basterdsuiker 230 gr boter …  Lees verder »

125 gr poedersuiker gezeefd ¼ theelepel zout ½ theelepel vanille extract 1 eetlepel water 2 druppels voedingskleurstof …  Lees verder »

2 eieren 125 gr boter 125 gr poedersuiker 100 gr bloem ½ theelepel vanille extract ½ theelepel citroensap ¼ theelepel bakpoeder …  Lees verder »

225 gr boter 300 gr suiker 1 eieren 1,5 eetlepel sinaasappelsap 2 eetlepels Melasse (siroop) 2 theelepels bakpoeder 2 theelepels kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder ½ theelepel gemalen kruidnagel ½ theelepel zout …  Lees verder »

350 gr bastogne koeken 125 gr roomboter 3 eieren 1 ei ± 800 gr gezoete gecondenseerde melk 120 ml limoensap Sinaasappelsap 1 zak vanillesuiker 1 bus slagroom …  Lees verder »

1 ui 25 gr bloem 25 gr boter 1 lt groentebouillon 250 gr geraspte oude kaas 100 ml droge witte wijn 100 ml crème fraîche Bladpeterselie Bieslook Zout Peper …  Lees verder »

50 gr boter 2 eetlepels melk 225 gr poedersuiker  …  Lees verder »

Top