1. Home
  2. Taarten10daagse
  3. Recepten van Taarten10daagse
Recepten van Taarten10daagse

Dit is een luxe chocoladerecept dat het best tot zijn recht komt bij kamertemperatuur. Het ganacheglazuur smelt in de mond en heeft een heerlijke geur waar je geen genoeg van krijgt. Dit recept komt uit het boek "Boutique baking". …  Lees verder »

Dit is een heel eenvoudige en lichte cupcake met een frisse smaak voor een zomerse dag. De combinatie van citroen en frambozen is perfect in balans en combineert heerlijk met het zoete roomkaasglazuur. Dit recept komt uit het boek "Boutique baking". …  Lees verder »

Taarten omhullen met een laagje fondant, marsepein, een glazuur of ganache is heel mooi en ook nog eens lekker, maar een gevulde laagjescake zonder al die toeters en bellen mag er ook zijn! Om ook dat eens te laten zien hebben we deze taartjes gewoon in al hun eenvoud gelaten alleen een laagje poedersuiker op de topjes gedaan. Knapperds zijn het! Dit recept komt uit het boek "Dessert tables". …  Lees verder »

Taarten omhullen met een laagje fondant, marsepein, een glazuur of ganache is heel mooi en ook nog eens lekker, maar een gevulde laagjescake zonder al die toeters en bellen mag er ook zijn! Om ook dat eens te laten zien hebben we deze taartjes gewoon in al hun eenvoud gelaten alleen een laagje poedersuiker op de topjes gedaan. Knapperds zijn het! Dit recept komt uit het boek "Dessert tables". …  Lees verder »

Ik heb gekozen voor een niet te typische bruidstaart wat de uitvoering betreft. Een bruidstaart hoeft natuurlijk niet wit met rozen of klassiek te zijn, maar deze zachte tinten doen het ook prima, eigenlijk kan tegenwoordig alles. Deze bruidstaart zou het in kleiner formaat ook prima doen op Moederdag of op een verjaardag. Dit recept komt uit het boek: "Een leven vol taart" …  Lees verder »

En zo leef je het leven en vliegen de jaren aan je voorbij. Je hele leven werk je hard en zorg je ervoor dat alles zo veel mogelijk op rolletjes verloopt voor jou en je gezin. Voor je het weet groeien de kinderen groot en verlaten ze het nest. De rust keert terug in huis wat heerlijk is al was het nog zo gezellig. En dan is het zover, het moment dat het harde werken over mag zijn. Tijd om met pensioen te gaan. Als je nu nog veel werkt, dan is dat alleen nog omdat je dat wilt maar het moeten is eraf. Tijd voor elkaar maar vooral, tijd voor jezelf. Met pensioen gaan doen we uiteindelijk allemaal, man of vrouw, maar daar ik nog een echte mannentaart miste in dit boek heb ik een taart gemaakt voor de man die van zijn pensioen mag genieten. En al zal niet iedere man in een bootje gaan liggen relaxen nadat zijn pensioen zich aankondigt, het symboliseert voor mij toch wel waar het pensioen echt om draait: `tijd voor jezelf`. Dit recept komt uit het boek "een leven vol taart" …  Lees verder »

Deze grappige retrothee-potten en -kopjes vormen een stijlvol tussendoortje tijdens een bruiloftstheepartij in de stijl van de fifties. Dit recept is uit het boek "Liefdevolle taarten en koekjes". …  Lees verder »

Sierlijke bloesems in pasteltinten geven deze chocoladecupcakes een romantische uitstraling. Serveer ze liefst op een ouderwetse taartstandaard. Ze zijn perfect voor een voorjaarsbruiloftsfeest in een landelijke tuin. Dit recept komt uit het boek "Liefdevolle taarten en koekjes". …  Lees verder »

Deze taart heeft een exotische smaakcombinatie. Eerst proef je vooral zoete witte chocolade, maar daarna volgt een smaakexplosie van passievruchtenjam. Gedecoreerd met gespoten slingers en kaarsjes is het een eenvoudige en toch bijzondere verjaardagstaart. Voor een ronde taart van 15 cm (8-12 stukken). …  Lees verder »

Top