1. Home
  2. Suzette2
  3. Recepten van Suzette2
Recepten van Suzette2

200 gram bloem 250 gram rietsuiker 1/2 theelepel bakpoeder 1/4 theelepel zout 1 ei 125 ml karnemelk 1 theelepel vanille extract 125 gram boter 2 eetlepels cacao 175 ml Coca-Cola Voor de vulling en het glazuur 225 gram poedersuiker 30 gram boter 45 ml Coca-Cola 1 eetlepel cacao 1/2 theelepel vanille extract 50 gram, geraspt witte chocola …  Lees verder »

1, ongeveer 450 gram Beenham 1 liter Cherry Coca Cola 1 Ui 12 14 Kruidnagels 2 eetlepels Kersenjam 1 tl Paprikapoeder 1/2 theelepel Rode Wijnazijn. …  Lees verder »

Een leuk ijsje waarbij je partner zeker moet lachen als je het op tafel zet. Bovendien kan je het topje van de banaan niet met je lepel verwijderen maar dat moet je met je mond doen …  Lees verder »

1 theelepel boter 1 theelepel honing 1 theelepel suiker 1 theelepel gemalen zoethout 150 ml melk 150 ml venkelsap …  Lees verder »

2 eieren (alleen het eiwit) 100 gram suiker 80 gram chocolade 5 eetlepels verse room paprikapoeder …  Lees verder »

150 g Côte d`Or Dessert chocolade 3,5 dl melk 170 g suiker 6 eierdooiers 3 dl slagroom peper van de molen …  Lees verder »

Feestelijk toetje voor de kerstdagen of wintermaanden …  Lees verder »

Leuke koekjes voor de kinderen. Zowel leuk om samen te maken als op te eten. …  Lees verder »

1 citroen · 500 g friszure appels (bijv. goudrenet of coxs orange) · 2 eetlepels diksap appel · 1 eiwit · 2 eieren · 30 g witte basterdsuiker · 40 g zelfrijzend bakmeel, gezeefd · 1 eetlepel maïzena · 50 g speculaas of bastognekoek, verbrokkeld  …  Lees verder »

250 g bloem 1 el fijne kristalsuiker 3 eieren, plus 3 eierdooiers 600 ml melk 40 g ongezouten boter, gesmolten, plus extra voor het bestrijken van de pan slagroom, voor erbij voor de chocolade- & espressovulling: 250 g pure chocolade van goede kwaliteit, grof gehakt 50 g ongezouten boter, in stukjes 250 ml slagroom 55 g fijne kristalsuiker 100 ml sterke zwarte koffie (espresso) …  Lees verder »

250 g bloem 1 el fijne kristalsuiker 3 eieren, plus 3 eierdooiers 600 ml melk 40 g ongezouten boter, gesmolten, plus extra voor het bestrijken van de pan slagroom, voor erbij voor de chocolade- & espressovulling: 250 g pure chocolade van goede kwaliteit, grof gehakt 50 g ongezouten boter, in stukjes 250 ml slagroom 55 g fijne kristalsuiker 100 ml sterke zwarte koffie (espresso) …  Lees verder »

Heerlijk drankje met een romantische en lieve uitstraling Of leuk voor een echte meidenavond …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Voor 24 stuks: (12 lage en 12 hoge) 1 boerenroombotercake. 100 g marsepein 1 ellemoncurd of jam 100 g amandelspijs 75 g witte chocolade zilverpillen en poedersuiker om te garneren …  Lees verder »

225 g bloem, gezeefd 125 g suiker 1 zakje vanillesuiker 125 g boter, op kamertemperatuur 1 ei 125 g poedersuiker witte suikerpillen om te garneren …  Lees verder »

4 grote of 8 kleine kipkarbonades Zout, peper flinke scheut olijfolie Voor de saus: 50 ml honing 3 el mosterd sap en rasp van 1 citroen 1 tl scherp paprikapoeder 1 teen knoflook 100 ml kippenbouillon …  Lees verder »

175 g chocoladekoekjes (bijv. Sablés tout Chocolat, Bonne Maman) 60 g boter, gesmolten 500 g roomkaas, op kamertemperatuur 200 ml crème fraîche 200 g kristalsuiker merg van 1 vanillestokje 4 eieren 50 ml Baileys (whiskylikeur) 150 g witte chocolade, fijngehakt …  Lees verder »

150 g crème fraîche. 50 g pesto 3 tomaten 16 dunne plakjes gerookte ham. 100 g rucola sla 1 pak tortilla wraps. 50 g Parmazaanse kaas. …  Lees verder »

600 g aardbeien. 2 sinaasappels 1 1/2 l karnemelk 6-8 el vloeibare honing evt. aardbeien ter versiering. …  Lees verder »

200 ml melk 75 g witte chocolade anijsblokje zacht pepermunt kussentjes rum. …  Lees verder »

Top