1. Home
  2. SandraK1966
  3. Recepten van SandraK1966
Recepten van SandraK1966

Ik hou van uitproberen, deze keer paneermeel van Tuc en gedroogde uitjes gemaakt. Ik vond ze erg goed gelukt en de ballen waren ook koud heerlijk en lekker stevig van structuur. Gemaakt in een 3,5 liter Russel & Hobbs. …  Lees verder »

Wij hebben dit 1 dag gegeten met Surinaamse bami en pittige sperzieboontjes en de tweede dag heb ik de kip in een pan ge-roerbakt en op pistoletjes gegeten met satésaus en gebakken uitjes. …  Lees verder »

Heerlijk en als de voorbereidingen klaar zijn, heb je er geen omkijken meer naar in de Slowcooker. Ik weet dat er normaal gesproken tomtomom balletjes (balletjes van gekookte bakbananen) in deze soep horen maar ik vind het lekker met ei, taugé en gedroogde uitjes....;-). Ook lekker met sambal indien je het pittiger wilt.  …  Lees verder »

Voor mensen die aan Weight Watchers doen. Zoals hier gemaakt is het omgerekend 1 punt per eetlepel. Ik had met deze ingrediënten 400 gram Guacamole dat kwam in totaal op 26 punten voor alles. Lekker bij de Fajita Kip a la Sandra, die ook hier op Smulweb staat bij mijn recepten. …  Lees verder »

Voor mensen die Weight Watchers doen, het gerecht is berekend voor 2 personen en 7 punten per persoon. de bij gerechtjes moet je apart rekenen.  Het recept voor de Guacamole staat ook hier bij mijn recepten op Smulweb. …  Lees verder »

Had eens geen zin in gewoon witte bonen in tomatensaus, ik wilde iets pittiger. Ik heb deze toen bedacht en hij is erg lekker. makkelijk en snel te maken en was heerlijk bij mijn Surinaamse gehaktbrood uit de slowcooker, waarvan het recept ook hier op Smulweb van te vinden is. …  Lees verder »

Je ziet zo vaak gehaktbrood voorbij komen maar ik wilde er een lekker Surinaams getint smaakje aan geven. Ik vond het heerlijk. Als je een wat vettere gehakt wil, kun je de rundergehakt vervangen voor half om half.  Gemaakt in een 3,5 kiter Russel & Hobbs slowcooker. …  Lees verder »

Voor mensen die Weight Watchers doen, het is voor 4 personen, 2 punten per persoon. Ik heb het gegeten met bruin gebakken bloemkoolrijst en zoetzure komkommer-rode ui. Het hele gerecht compleet zoals op de foto komt op 4 punten per persoon. …  Lees verder »

Soms weet ik niet of ik rundvlees of lamsvlees moet kiezen voor bij de roti. Ik vind sowieso dat de kruiden beter in rund en lam trekken dan in kip. Ik heb deze keer besloten gewoon een mix te maken van beiden. Het werd dus Roti met Rund- en Lamsmasala. De roti zelf heb ik trouwens gekocht bij de toko. Ik heb het gemaakt in een 6 liter Crockpot en die zat nokkie vol. …  Lees verder »

Ik wilde eens iets anders dan de gebruikelijke pulled pork. Aangezien i gek op masala ben, heb ik er de Surinaamse pulled pork van gemaakt. Heerlijk met zelf gemaakt zoetzuur.  …  Lees verder »

Ik blijf altijd nieuwe dingen poberen. Deze ballen zijn heerlijk! Weer eens wat anders. Je moet wel van sterk gekruid eten en natuurlijk van chorizo houden. Ze zijn warm lekker maar ik vond ze koud met wat aioli erover NOG lekkerder.  Gemaakt in een 6 liter Crockpot! …  Lees verder »

Gemaakt in een 6 liter Crockpot) Voor 12 kommen soep, voor mensen die Weight Watchersdoen, het is 2 punten per kom (zonder stokbrood met gruyère en/of brie). …  Lees verder »

Voor mensen die Weight Watchers doen, gerecht voor 6 personen en 5 puntehn per persoon. Voor grote eters zou dit voor 4 personen zijn, dan is het 8 punten per persoon.   …  Lees verder »

Spruitjes …  Lees verder »

Schrik niet van het aantal ingrediënten. Deze hoeveelheid is genoeg om 4 keer van te eten dus echt de moeite wel waard. Ik maak altijd zo'n grote hoeveelheid ondanks dat we nog maar met zijn tweetjes zijn. Wij eten het twee dagen met pasta en er gaan twee porties de vriezer in. Van de ene portie maak ik later lasagne en de andere portie gebruik ik om als basis op onze zelfgemaakte pizza's te smeren. …  Lees verder »

Heerlijk om zelf gekarameliseerde paprika te maken. Snel en makkelijk. Dit gerecht is voor 2 personen en voor mensen die Weight Watchers doen, 5 punten per persoon. …  Lees verder »

Weigth Watchers waardig gerecht. Zalm voor 4 personen, 2 punten per persoon. …  Lees verder »

Top