1. Home
  2. Recent
  3. Recepten van Recent
Recepten van Recent

Een heerlijke salade ontstaan uit wat ik op dat moment in huis had.. met dank aan mijn mini moestuin 🤗 …  Lees verder »

Een beetje van dit en een beetje van dat recept en tadaaa mijn door het kritische thuisfrond goedgekeurde hachee werd een feit.. Wij eten de hachee als saus bij zilvervliesrijst. Zo at ik het van huis uit. Heerlijk wat dikke saus is dit geworden (mijn man vindt het op ragout lijken) en ja dat klopt ook wel want je maakt een roux... De uien in deze hachee worden pas op het laatst meegenomen in de saus. Hierdoor blijven de voedingsstoffen mooi behouden. De uien zijn gewoon heel zacht.   …  Lees verder »

Ik heb een recept van internet aangepast en deze heerlijke champignonsoep werd geboren 😁 Mijn man en ik vinden hem heeeeerlijk. Ik durf te wedden jij ook😄 …  Lees verder »

Probeer de verrassende combinatie van spitskool met boerenmetworst. Heerlijk in combinatie met de ander genoemde ingredienten van dit recept. …  Lees verder »

Heerlijk zomerse salade als hoofdgerecht of als bijgerecht bij bijvoorbeeld de BBQ. Beetje van internet en beetje van mezelf  …  Lees verder »

Dit heerlijk frisse gerechtje ontstond uit restjes. Ik wil hem toch even delen en zelf bewaren, dus vandaar zet ik hem even hierop. Droge worst klinkt misschien best gek er door, maar smaakt echt lekker. Eigengemaakte dressing vind ik altijd erg lekker maar voor deze gebruikte ik dressing met tuinkruiden uit een flesje van Perfect. Gewoon eigen merk en dit smaakt er erg fris door.. mmm ik maak hem vaker! …  Lees verder »

Dit heerlijke gerecht is koolydraatarm dus ook nog nog eens goed voor de lijn. Je kunt dit natuurlijk ook met gewone witte rijst maken. …  Lees verder »

Dit heerlijke gerechtje doet het goed als voorgerecht, maar ook als lunch. Lekker gezond en goed voor de lijn. Ik heb het uit een kookboek, alleen dat was met fricandeau ipv kipfilet wat natuurlijk ook heerlijk kan. Ook was de tonijn anders klaargemaakt, wat het dan toch mijn eigen receptje maakt Dit gerechtje maak je supersnel en is een echte aanrader. Eetsmakelijk! …  Lees verder »

Heerlijke gevulde puntpaprika zonder vlees. Foto volgt.. …  Lees verder »

Al meerdere keren heb ik dit lekkere gerechtje gemaakt. Meestal houd ik wat bieten over en maak dan voor de volgende dag als lunch dit gerechtje. Ik zet het daarom bij mijn recepten, zodat ik het makkelijker kan opzoeken en ook dit heerlijke recept kan delen …  Lees verder »

Heerlijk gezond en licht gerechtje. Zonder pakjes en zakjes en weinig koolydraten …  Lees verder »

Een heerlijk slank gerechtje. Weinig koolydraten en zonder pakjes of zakjes …  Lees verder »

Dit is echt heerlijk. Ik maak zelf meel van de pompoen en zonnebloempitten door het in de keukenmachine te malen. …  Lees verder »

Lekkere Heksenkaas gevonden op internet. …  Lees verder »

Heerlijke herfstsalade. Pittig door de brie, hartig door de bacon en zoet door de dressing, peer en druiven. Typisch herfstsmaak door de ingredienten van dit jaargetij. Deze salade heb ik van internet en met eigen toevoegingen omdat ik hem net niet kon vinden. …  Lees verder »

Heerlijk pittig en zoet. Lekker mals mmmm …  Lees verder »

Een salade met meloen en rauwe ham is niet onbekend natuurlijk. Ik heb er alleen mijn eigen draai aangegeven. Heerlijke zomerse salade. Een aanrader! …  Lees verder »

Top