1. Home
  2. Palingweb_expert
  3. Recepten van Palingweb_expert
Recepten van Palingweb_expert

Deze heerlijke aardappelsoep met gerookte paling is echt een gerecht voor het najaar. Stevige kost voor tijdens de koude en natte herfst- en winterdagen. De gerookte paling maakt dit gerecht net wat anders dan een standaard aardappelsoep. De heerlijke rooksmaak brengt het gerecht naar een hoger level.  Door te kiezen voor paling met het blauwe ESF-logo draagt u bij aan het in stand houden en bevorderen van de natuurlijke palingstand. Zo blijft paling een oer-Hollandse lekkernij, ook voor toekomstige generaties! …  Lees verder »

Een heerlijk voorgerecht voor de feestdagen, deze tartaar van haspengouw beef, gerookte paling en waterkers. Met het verfijnde receptje zet je dit gerecht snel op tafel en verras je al je gasten!  Door te kiezen voor paling met het blauwe ESF-logo draagt u bij aan het in stand houden en bevorderen van de natuurlijke palingstand. Zo blijft paling een oer-Hollandse lekkernij, ook voor toekomstige generaties!   …  Lees verder »

Paling is een heerlijke en supergezonde vis, boordevol omega 3 vetten en vitamine D. Het is een oer-Hollandse delicatesse met een unieke smaak. Heerlijk in tal van gerechten zoals deze koriandersoep. Meer inspiratie voor lekkere recepten met paling vind je op hun Facebookpagina! Door te kiezen voor paling met het blauwe ESF-logo draagt u bij aan het in stand houden en bevorderen van de natuurlijke palingstand. Zo blijft paling een oer-Hollandse lekkernij, ook voor toekomstige generaties!   …  Lees verder »

Paling is een heerlijke en supergezonde vis, boordevol omega 3 vetten en vitamine D. Het is een oer-Hollandse delicatesse met een unieke smaak. Heerlijk in tal van gerechten zoals dit Meditteraanse stoofpotje! Meer lekkere recepten met paling vind je op hun Facebookpagina! Door te kiezen voor paling met het blauwe ESF-logo draagt u bij aan het in stand houden en bevorderen van de natuurlijke palingstand. Zo blijft paling een oer-Hollandse lekkernij, ook voor toekomstige generaties!  …  Lees verder »

Deze speciale bitterballen met paling zijn het perfecte hapje voor bij de borrel! Meer inspiratie opdoen met paling?  Ga naar: http://www.facebook.com/ikhouvanpaling/. …  Lees verder »

Dit heerlijke soeprecept is licht maar vol van smaak! Meer inspiratie opdoen met paling? Ga naar: http://www.facebook.com/ikhouvanpaling/. …  Lees verder »

'Een Russisch ei is een aardappelsalade met hardgekookte eieren en groenten waarbij vis geserveerd wordt.' Dit heerlijke recept past ook heel goed op jouw paastafel! Meer inspiratie opdoen met paling? Ga naar: http://www.facebook.com/ikhouvanpaling/.   …  Lees verder »

Een heerlijke roomsoep met piccalilly, geserveerd met gefrituurde paling. …  Lees verder »

Een lekker en verrassend hoofdgerecht met paling. …  Lees verder »

Een prachtig hoofdgerecht met paling. …  Lees verder »

Een simpel maar o zo lekker broodje paling. …  Lees verder »

Palingfilet op toast is op zichzelf al een traktatie, maar probeer ook eens deze variaties met bietjes of roerei. …  Lees verder »

Stoofpaling eet je met je vingers. Pak een mootje van je bord, knijp het vlees aan een kant in tot op de graat en zuig  vervolgens het vlees van de graat, mootje omdraaien vlees van de andere kant van de graat zuigen. Let op je vingers ;-) Smakelijk eten! …  Lees verder »

Leuke amuse voor het kerstdiner? …  Lees verder »

Wil je meer weten over paling? Lees dan de blog met alle vragen & antwoorden van de Nederlandse Vereniging van Viskwekerij. …  Lees verder »

Top