1. Home
  2. NvdW1997
  3. Recepten van NvdW1997
Recepten van NvdW1997

Van origine was dit een eenpansgerecht binnen het gezin, wanneer we aan het kamperen waren. Twee pannen zijn echter iets sneller, maar het maakt het niet minder lekker! Wanneer we terugkwamen van een dag touren in de omgeving, konden we een gerecht met pit gebruiken, en dat geeft de vele knoflook zeker. Als je niet zo'n fan bent van een sterke knoflooksmaak, kun je ook iets minder teentjes gebruiken. …  Lees verder »

Recentelijk zijn mijn vriend en ik begonnen met wat bewuster eten en proberen we vier dagen per week vegetarisch te eten. Niet dat we daar veel ervaring mee hadden... Deze stamppot was een van de eerste gerechten die we probeerden, en het was een zeer geslaagd experiment! …  Lees verder »

Een aantal jaar terug, toen ik voor het eerst op kamers in Enschede woonde, ging ik regelmatig naar de overkant van de straat, waar een erg goed Chinees afhaalrestaurant zat. De kip Sze Chuan was daar echt goddelijk, en toen ik later naar Groningen verhuisde, heb ik geprobeerd het zelf na te maken... dát lukte niet bepaald. Máár, er kwam wel iets anders lekkers uit, namelijk deze mie met een heerlijke zoetpittige saus die nu regelmatig op tafel komt! …  Lees verder »

Een aantal jaar terug, toen ik voor het eerst op kamers in Enschede woonde, ging ik regelmatig naar de overkant van de straat, waar een erg goed Chinees afhaalrestaurant zat. De kip Sze Chuan was daar echt goddelijk, en toen ik later naar Groningen verhuisde, heb ik geprobeerd het zelf na te maken... dát lukte niet bepaald. Máár, er kwam wel iets anders lekkers uit, namelijk deze rijstemie met een heerlijke zoetpittige saus die nu regelmatig op tafel komt! …  Lees verder »

Top