1. Home
  2. Mothy
  3. Recepten van Mothy
Recepten van Mothy
---

--- …  Lees verder »

Dit recept is me ooit verteld door een studievriend. Perfect voor als je geen tijd of zin hebt om lang in de keuken te staan, maar wel een lekkere zelfbereide maaltijd wilt eten.  …  Lees verder »

Een makkelijk te maken zuurkoolschotel met een verrassende smaak door het karwijzaad. Hierdoor krijgt het een wat frissere smaak en maak ik deze schotel eigenlijk het hele jaar door. Het recept is niet moeilijk en echt door iedereen te maken. Het orginele recept is van de Allerhande, maar ik heb het iets aangepast. Veel plezier! …  Lees verder »

Deze komkommersalade is als bijgerecht erg lekker bij allerlei gerechten. Vooral nu in de zomer heerlijk fris! Het recept is met de ingrediënten naar smaak aan te passen en is door echt iedereen te maken. Het kan absoluut niet mislukken, veel plezier! …  Lees verder »

Een heerlijke simpele maaltijdsalade voor 3-4 personen die zowel warm als koud erg lekker is. Ik heb op internet meerdere recepten gevonden voor Tabouleh (een mediterraanse salade met als basis couscous of bulgur). Ik wilde hier graag een volledige maaltijd van maken en dit is het eindresultaat geworden. Het fijne van dit recept is dat er flink mee gevarieërd kan worden. Schroom je dus niet om met de ingrediënten te varieëren in keuze en hoeveelheid.  Veel succes en plezier! …  Lees verder »

Top