1. Home
  2. Mar90
  3. Recepten van Mar90
Recepten van Mar90

Cake of muffins van havermout. Ik weet niet precies voor hoeveel personen het is, dat heb ik niet doorgekregen. Ik hoor het graag van jullie …  Lees verder »

Een heerlijke, makkelijke pasta. …  Lees verder »

Een heerlijke spaghetti met kip …  Lees verder »

Dit gerecht is goed te gebruiken in de eliminatiefase als je niet teveel broccoli neemt. Het is natuurlijk ook een lekkere manier om de broccoli te introduceren. …  Lees verder »

Dit gerecht is niet geschikt in de eliminatiefase van het fodmapdieet. Je zou het kunnen gebruiken in de introductiefase, maar zorg dan wel dat er maar van 1 ingrediënt meer dan de veilige hoeveelheid inzit, in dit geval kidneybonen (fructanen en galactanen). …  Lees verder »

Een heerlijke vegetarische witlofschotel van Marijke. …  Lees verder »

Een heerlijke vegetarische quiche van Marijke die zelf ook het Fodmapdieet volgt. Vegetarische fodmappers zijn vaak positief over haar gerechten. Ik heb gegokt dat het voor 2 personen is, maar laat het maar weten als dat niet helemaal klopt.  …  Lees verder »

Een heerlijk recept van de site buikfijn.com.  …  Lees verder »

Een recept met amandelmelk. Weer eens wat anders dan de meeste gerechten met lactosevrije melk. Kijk even voor hoeveel personen het is, ik kan dit moeilijk inschatten en heb het recept gekregen. …  Lees verder »

Een heerlijke pasta met Avocado en geitenkaas. …  Lees verder »

Alweer een recept binnengekregen wat er zo heerlijk uitziet. …  Lees verder »

Heerlijk recept, pas alleen wat op met de hoeveelheid spinazie die je eet. …  Lees verder »

Makkelijk pastagerecht voor 1 persoon …  Lees verder »

Heerlijke pasta met pastinaak, olijven en feta. …  Lees verder »

Alweer een recept waarvan je gaat watertanden! Helaas heb ik niet doorgekregen op hoeveel graden de oven moet en hoe lang het in de oven moet. Dus als iemand dat weet uit te vinden en door wil geven ben ik helemaal gelukkig, en met mij vele anderen die misschien geen ster in de keuken zijn maar wel lekker willen eten. …  Lees verder »

Een heerlijke stamppot die geschikt is voor de introductie van mannitol of als je zeker weet dat je tegen mannitol kan. De zoete aardappel bevat namelijk vanaf 112 gram een hoge hoeveelheid mannitol. Eet dit dus beslist niet in de eliminatiefase! …  Lees verder »

Hier een basisstamppot met pastinaak.  …  Lees verder »

Top