1. Home
  2. MakkelijkAfvallen
  3. Recepten van MakkelijkAfvallen
Recepten van MakkelijkAfvallen

Verwen je verjaardagsgasten met deze koolhydraatarme worteltaart. Wedden dat-ie zo op is? Een echte verwennerij zonder toegevoegde suikers en e-nummers. De stevia zorgt voor een lichte zoete smaak. Ben je een zoetekauw? Speel dan met de stevia en voeg naar smaak meer druppels toe. Voor de frosting is mascarpone gebruikt. Maak je taart lichter door ongezoete roomkaas te gebruiken in plaats van mascarpone.  Eet smakelijk! Wil je meer van die overheerlijke recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! link: https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten  …  Lees verder »

Kickstart je dag met een bosbes-avocadosmoothie. De avocado en amandelmelk maken deze smoothie heerlijk romig. Net een milkshake! Wil je meer van die overheerlijke recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! link: https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten …  Lees verder »

Wil jij havermout een keer op een andere manier verwerken dan in de €standaard' havermoutpap? Probeer dan deze ontbijtcake! Het mooie van een ontbijtcake is dat je er alle kanten mee op kunt. Voor deze cake zijn pecannoten en kokos gebruikt als toevoeging. Maar wat dacht je van bosbessen en amandelen? Of appel en dadels? Durf te variëren! Wil je meer van die overheerlijke recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! link: https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten …  Lees verder »

Een heerlijk soepje van de supergroente rodekool. Weer eens wat anders dan kippen- of tomatensoep! Snel klaar, ontzettend gezond én koolhydraatarm. Wil je meer van die koolhydraatarm recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten …  Lees verder »

Deze pompoen-bacon snacks zijn heerlijk als gezond tussendoortje. Maak ze voor jezelf of serveer ze als gezond hapje op feestjes. Gegarandeerd succes! De vrij neutrale en lichtzoete smaak van de pompoen past erg goed bij het zoute van de bacon. Doordat pompoen niet te overheersend is, past het goed in veel verschillende recepten. Durf dus te variëren! Wil je meer van die koolhydraatarm recepten? Kijk dan eens bij de koolhydraatarme recepten op Makkelijkafvallen.eu! https://www.makkelijkafvallen.eu/koolhydraatarme-recepten …  Lees verder »

Top