1. Home
  2. Kumars
  3. Recepten van Kumars
Recepten van Kumars

Een heerlijk crunchy bladerdeeg hapje met Kumar's rendang. Van dit hapje blijf je eten! …  Lees verder »

Mals, kruidig en pit! deze curry dish heeft het allemaal.  …  Lees verder »

Kumar's Pad Thai staat bekend om de vele smaken in één gerecht. Pittig, zoet, zuur en zout dat maakt deze spiesen zo bijzonder.   …  Lees verder »

Een heerlijke combinatie: bloemkool, kokos en Kumar's Korma. Iedereen smult van deze heerlijke soep. …  Lees verder »

Zet een smakelijke Korma aardappeltaart op tafel. Daar scoor je punten mee! …  Lees verder »

Kumar's maakt vegetarisch eten extra lekker! Maak in een handomdraai deze heerlijke Dahl met spinazie.  …  Lees verder »

Met Kumar's Sambal goreng maak je in een handomdraai spicy aziatische balletjes. Deze balletjes doen het erg goed op feestjes!    …  Lees verder »

Een smakelijk cadeautje om uit te pakken!   …  Lees verder »

Met Kumar's Korma proef je al het goede van de Oosterse keuken. De verrassende zoet-kruidige smaak maken dit gerecht extra lekker.  Eet smakelijk! …  Lees verder »

Houd je van romig én van uitgesproken smaken? Probeer dit gerecht met Kumar's butter chicken.  …  Lees verder »

Vandaag zin in vis? Dit recept is zeker de moeite waard. Deze Aziatische spiesen zijn ongelooflijk lekker!  …  Lees verder »

Je keuken vult zich met waanzinnige geuren bij het bereiden van Kumar's Korma.  Eet smakelijk! …  Lees verder »

De subtiele kruiden smaak van de Kumar's Bali wokpasta in combinatie met de spekreepjes en spruiten is ongelooflijk lekker. Zo lust het hele gezin ze wel elke dag! …  Lees verder »

Een curry doet 't altijd goed: Deze vegetarische variant met bloemkool, aardappelen en Kumar's Madras geeft je een ongelooflijke smaak. Hmmm dat wordt genieten... …  Lees verder »

Waarom een saaie boterham eten als je ook een verrukkelijke omelet kan maken. Met Kumar's Sambal Goreng heb je binnen no-time een heerlijke lunch op tafel staan.  …  Lees verder »

Wrap met varkenslapjes, prei, taugé en Kumar's Jalfrezi wok pasta... Voor je het weet heb je een heerlijke lunch op tafel staan. Eet smakelijk!  …  Lees verder »

=11ptMaak met Kumar's een vegetarisch bijgerecht waar ook de kids dol op zijn! De kruidige smaak van de Jalfrezi wok pasta valt bij jong en oud erg in de smaak.  …  Lees verder »

Kipspiesjes doen het altijd goed! Maar met Kumar's Tandoori geef je ze een extra bijzondere smaak.  …  Lees verder »

Een bijzonder balletje is met Kumar's zo gedraaid. Maak Hollandse gehaktballen met een Aziatische twist.  Eet smakelijk!  …  Lees verder »

Heb jij zin in een makkelijke maaltijd? Met Kumar's kan je heel snel aan tafel. Probeer dit heerlijke vegetarische gerecht met Tofu en onze Java wokpasta.  …  Lees verder »

Top