1. Home
  2. Krientjes
  3. Recepten van Krientjes
Recepten van Krientjes

Een erg lekker vegetarisch recept wat ook met vlees kan worden bereidt. bak  gezouten varkens, runds of kippenvlees rondom mooi bruin en gaar en voeg dit toe voor het de oven in gaat. Het duurt even maar dan heb je ook wat …  Lees verder »

Een lekkere zacht kruidige vulling voor vlaaien,taarten of waafels maar ook erg lekker bij ijs maar dan wel warm …  Lees verder »

Een verrukkelijke maaltijdsoep vervang 100 gr vlees eventueel met spekreepjes …  Lees verder »

Gevonden op internet en aangast naar mijn smaak …  Lees verder »

Stuurde iemand naar me voor kerst, was een succes, feestelijk lekker en vegetarisch …  Lees verder »

Een simpele en toch heerlijke soep met lekkere aardse smaken snijd grotere paddenstoelen in tweeen of in vieren …  Lees verder »

Een heerlijke stoof/ovenschotel waar de tijd het lekker maakt …  Lees verder »

Een leuk vegetarisch recept geschikt voor lunch maar ook als voorgerecht Je kan er ook gewoon een hartige taart mee maken …  Lees verder »

Een heerlijk fris nagerecht, perfect om de smaakpapillen af te koelen na een pittige Mexicaanse maaltijd …  Lees verder »

Dit is een heerlijk glutenvrije, lactose vrije taart. Op de site bakken zoals oma gevonden. Toen de server niet werkte bij haar raakte ik in paniek, recept kwijt... wat nu? Ik heb haar een mail gestuurd en ze heeft het gefikst maar nu noteer ik het toch maar hier met dank aan bakken zoals oma😘 …  Lees verder »

Gewoon een heerlijke heldere soep …  Lees verder »

Gevonden op internet en bewerkt. Een heerlijke vegetarische ovenschotel. …  Lees verder »

Tussen een berg verzamelde recepten terug gevonden (gelukkig) …  Lees verder »

Een heerlijk nagerecht wat niet moeilijk is …  Lees verder »

Lekker fris en fruitig Je kan naar hartelust varieren met de fruitsoorten …  Lees verder »

We aten thuis vroeger met kerstaltijd advocaatbaverois, wat ik heerlijk vond. Het was een heftig nagerecht dus heb ik door enkele recepten samen te voegen en er een eigen draai aan te geven een eigen variant op gemaakt. Hij mag er zijn, door wat minder suiker en toevoeging van sinaasappel is dit toetje wat frisser geworden …  Lees verder »

Een lekker herfst recept …  Lees verder »

Top