1. Home
  2. Irish_Beef
  3. Recepten van Irish_Beef
Recepten van Irish_Beef

Voor een luxe broodmaaltijd of een stevige lunch   …  Lees verder »

Heerlijke Ierse biefstuk met een oosters tintje! …  Lees verder »

Een heerlijke combinatie van Ierse en Thaise smaken! …  Lees verder »

Wijntip: Peterselie en citroen geven de rosbief een fris, zomers accent. Daarbij doet een volle rosé met body het goed. …  Lees verder »

*De kerntemperatuur meet je door een vleesthermometer tot in het midden van de paté te steken. In een brede en korte vorm duurt het wat langer voor de kerntemperatuur van 60-65 ˚C bereikt is dan in een lange en smalle vorm. …  Lees verder »

Dit recept is uitermate geschikt om samen met kinderen te maken. Zij zullen er extra van smullen als ze een handje geholpen hebben! …  Lees verder »

WIJNTIP: Kerrie en kokos zijn uitgesproken, aromatische smaken waar veel wijnen niet tegenop kunnen. Een kruidige, exotische Pinot Gris uit de Elzas kan dat wel. …  Lees verder »

Ierse runderlappen met hutspot …  Lees verder »

600 g riblappen, op kamertemperatuur versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 uien, in parten 300 ml Guinness bier 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 500 g vastkokende aardappelen 300 g winterwortel 200 g pastinaak 1 prei 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt …  Lees verder »

Top