Deze zomerse chutney maakt de malse ribeye extra speciaal … Lees verder »

Deze zomerse chutney maakt de malse ribeye extra speciaal … Lees verder »
Voor een luxe broodmaaltijd of een stevige lunch … Lees verder »
Met deze entrecote en zelfgemaakte saus waan je je helemaal in Ierland! … Lees verder »
Heerlijke Ierse biefstuk met een oosters tintje! … Lees verder »
De klasieke surf en turf op de BBQ! … Lees verder »
Een heerlijke zomerse maaltijdsalade met biefstuk … Lees verder »
Een heerlijke combinatie van Ierse en Thaise smaken! … Lees verder »
Met deze heerlijke spies maak je echt indruk! … Lees verder »
Deze zelfgemaakte pesto maakt deze malse spies helemaal af! … Lees verder »
Idee voor kerst! … Lees verder »
Wijntip: Peterselie en citroen geven de rosbief een fris, zomers accent. Daarbij doet een volle rosé met body het goed. … Lees verder »
*De kerntemperatuur meet je door een vleesthermometer tot in het midden van de paté te steken. In een brede en korte vorm duurt het wat langer voor de kerntemperatuur van 60-65 ˚C bereikt is dan in een lange en smalle vorm. … Lees verder »
Ook lekker als lunchgerecht. … Lees verder »
Dit recept is uitermate geschikt om samen met kinderen te maken. Zij zullen er extra van smullen als ze een handje geholpen hebben! … Lees verder »
Ideaal voor een picknick of dagje weg! … Lees verder »
WIJNTIP: Kerrie en kokos zijn uitgesproken, aromatische smaken waar veel wijnen niet tegenop kunnen. Een kruidige, exotische Pinot Gris uit de Elzas kan dat wel. … Lees verder »
Tip voor kerst! … Lees verder »
Lekker stoofpotje. … Lees verder »
Ierse runderlappen met hutspot … Lees verder »
600 g riblappen, op kamertemperatuur versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 uien, in parten 300 ml Guinness bier 2 takjes tijm 2 laurierblaadjes 500 g vastkokende aardappelen 300 g winterwortel 200 g pastinaak 1 prei 2 eetlepels platte peterselie, fijngehakt … Lees verder »