2 eendenborstfilets ca. 400 gram per borst 2 Florida grapefruits Sap van 1 Florida grapefruit 500 gram zoete aardappel 250 gram kouseband (lange sperziebonen) Boter 1 glas rode wijn ¼ liter kippenbouillon (ongezouten) Zout en peper … Lees verder »
2 eendenborstfilets ca. 400 gram per borst 2 Florida grapefruits Sap van 1 Florida grapefruit 500 gram zoete aardappel 250 gram kouseband (lange sperziebonen) Boter 1 glas rode wijn ¼ liter kippenbouillon (ongezouten) Zout en peper … Lees verder »
1 pond heilbotfilet 2 rijpe avocado in blokjes gesneden 18 rode gehalveerde kerstomaatjes 18 gele gehalveerde kerstomaatjes Een klein bosje koriander (bewaar een paar takjes voor de decoratie) 6 kleine kroppen Romeinse sla Marinade: Sap van 2 limoenen Sap van 2 Florida grapefruits 2 kleine rode uien in dunne plakjes gesneden 1 teentje knoflook fijngehakt 1 eetlepel extra vergine olijfolie 1 hete chili peper fijn gehakt Zout en peper … Lees verder »
2 geschilde en in stukjes gesneden Florida grapefruits (bewaar het sap apart) 1 blik palmharten 200 gram wit krabvlees 2 ansjovisfilets in olie, uitgelekt en in blokjes gesneden 1 dl olijfolie 2 eetlepels rijst wijnazijn Een paar takjes verse koriander en bieslook … Lees verder »