1. Home
  2. Herjan78
  3. Recepten van Herjan78
Recepten van Herjan78

Heerlijk stokbrood voor bij een soep of in de avond op tafel i.p.v. een bakje chips. Wij combineren hem vaak met onze wortelsoep …  Lees verder »

Wij gebruiken deze soep als een lunch op zondag, lekker met de hele familie op de bank en Netflix op. Heerlijk!!! Ook nemen we sw soep wel eens als een makkelijk avondmaaltijd maar dan met een heerlijk stokbrood met tijm. Voor ons is het toch een soort gezond comfordfood, maar dat hebben wij al snel met soepen. Weet je hoe onze dochter de soepen noemt: Olvarit soe Geniet ervan (of niet).......... …  Lees verder »

Leuke vega versie van de spagetti bolognese. Makkelijk te maken, voedzaam en nog lekker ook. …  Lees verder »

Gewoon een lekker favorietje bij ons thuis. Verse groenten, geen zakjes gewoon lekker. Wij zijn met zijn drieen en kunnen hier twee dagen van eten. En staat ook nog eens zo op tafel. Echt een aanrader …  Lees verder »

Dit is een heerlijk bijgerecht. Ik gebruik het heel vaak als ik gerechten heb waar naar mijn menig te weinig groete in zit. Op deze manier vul je de groenten een beetje aan. De gerechten met te weinig groenten zijn ook wel erg lekker. Het is een heelrlijk frisse salade en heel makkelijk te maken. Je hoeft er geen kok voor te zijn. Ik heb geen idee hoe ik aan het recept ben gekomen, maar leuk om te dealen. …  Lees verder »

Een keer iets anders als de ham-kaas tosti. Recept komt van het voedingscentrum en is echt heerlijk. Een "gezond" alternatief. Het recept heeft ongeveer 214 Kcal. Voor mij een traktatie voor de lunch (neem er wel twee). Dit samen met een heerlijk glas melk en ik kan er weer een middag tegen aan. Ik heb het recept wel een beetje aangepast naar eigen smaak en wens, wil je het originele recept, hier de link: https://www.voedingscentrum.nl/recepten/gezond-recept/pita-tosti-met-kip.aspx Eet smakelijk …  Lees verder »

Ooit een keer ergens gevonden, weet echt niet meer waar. Maar dit recept was toen met stukjes braadworst, maar die hebben wij vervangen door gehaktballetjes. Is niet speciaal maar erg lekker en makkelijk te maken …  Lees verder »

Van een Wrap kan ik echt genieten tijden mijn lunch. Dit is er een die heerlijk en ook nog lekker gezond …  Lees verder »

Gewoon een leuk alternatief voor de tradiotionele nasi. Dit recept is voor 3 personen, maar meestal verdubbel ik het om een gedeelte in te vriezen. Dit kan perfect met dit recept …  Lees verder »

Een variant op de allom bekende club sandwich, maar mijn inzien veel makkelijker te eten, En aangezien ik een fan ben van wraps nog beter …  Lees verder »

Dit is verassend lekker. Thuis gaven ze aan probeer is een soep te maken van broccoli. Wat geprobeerd en verschillende recepten samengevoegd. En nu, nu eten we het regelmatig, makkelijke en gezonde weekend hap. …  Lees verder »

Heerlijk en makkelijk recept voor bij de bbq of als lunch. Makkelijk van te voren te maken en makkelijk mee te nemen …  Lees verder »

Heerlijk, samen met mijn dochter gemaakt. Allemaal verse producten (behalve de wraps, maar kan ook vers gemaakt worden). Beetje snackbar gevoel, maar toch met verse groenten. Kan uiteraard afgewisseld worden met de topping, maar dit is de basis …  Lees verder »

Top