1. Home
  2. HelloFresh
  3. Recepten van HelloFresh
Recepten van HelloFresh

Waan je in Azië met dit Oosterse gerecht! De verse gember, sojasaus en kurkuma geven dit gerecht lekker veel pit. Dit combineert goed met de zachte smaak van de Hollandse champignons. Heb je kaneel in huis?  Voeg dan tegelijk met de kurkuma een 1/3 tl kaneel toe. Dit smaakt goed samen met de kurkuma en rozijnen! …  Lees verder »

Conchiglie is een pastasoort met een schelpvorm en staat daarom ook bekend als schelpjespasta. De pasta is hol van binnen en smaakt heerlijk met verschillende sauzen. Door de warme pasta wordt de veldsla zacht. Als je geen liefhebber van warme veldsla bent, kun je deze apart serveren met een beetje olijfolie en azijn.   …  Lees verder »

De salade krijgt een frisse smaak door de appel, komkommer en bosui. De bijzondere pesto bevat gedroogde bospaddenstoelen. Deze bospaddenstoelen zijn gecombineerd met typische ingrediënten voor een Italiaanse pesto, zoals olijfolie, pijnboompitten, verse basilicum en grana padano. Houd jij niet zo van gekookte krieltjes? Je kunt deze ook 20 minuten in een wok of hapjespan bakken. …  Lees verder »

De Hollandse gele biet mag in dit gerecht best een lichte bite houden. Proef de gele biet na 15 minuten even. Haal naar smaak van het vuur of kook nog 5 minuten door. Bieten kun je trouwens ook rauw eten. Wil je meer weten over gele biet en onze teler? Kijk dan op blog.hellofresh.nl! …  Lees verder »

Gadogado is een traditioneel Indonesisch gerecht en bestaat uit onder andere groenten en pindasaus. Elke streek kent zijn eigen variant. De gadogado-saus zorgt voor een zoete smaak. Dit gerecht bevat ook Thaise basilicum; een tropisch kruid dat, in vergelijking met €gewone' basilicum, een anijsachtige smaak heeft.  …  Lees verder »

De naam doet anders vermoeden, maar deze honingpinda's van Jan Gotjé hebben een licht pikante smaak. Let dus goed op als er kinderen mee-eten.  De komkommer zorgt voor de  frisse smaak van dit gerecht.  …  Lees verder »

Savooiekool is een van de oudste koolrassen ter wereld en deze Hollandse seizoensgroente heeft een stevige smaak. Het is belangrijk dat je de savooiekool erg fijn snijd. Zo komt de smaak namelijk het beste tot zijn recht!. Wist je dat de hoeveelheid savooiekool uit dit gerecht net zo veel vitamine C bevat als de aanbeveling voor 1 hele dag? …  Lees verder »

Top