1. Home
  2. Go_Tan
  3. Recepten van Go_Tan
Recepten van Go_Tan

Sriracha (spreek uit als sieh-rah-tja) is vernoemd naar de havenstad Shriracha in Thailand, maar komt oorspronkelijk uit Vietnam. De traditionele saus is zeer pittig; de Go-Tan variant is pittig, maar minder pittig dan de originele variant. …  Lees verder »

Haal het zonnetje in huis met deze salade!  …  Lees verder »

Serveer met heerlijke knapperige Go-Tan Atjar, gebakken uitjes en kroepoek. …  Lees verder »

- Geef je Bami Goreng accent door verkruimelde kroepoek of knapperig gebakken uitjes over de rijst te strooien. - Maak met Sambal of Ketjap het gerecht naar eigen smaak af, tijdens de bereiding of aan tafel. - Houd je veel van gehakte knoflook? Bak het gerust mee in de wok. …  Lees verder »

Heerlijke variatie op de 'gewone' kruidnoot. …  Lees verder »

Aziatische variant op Mexicaanse wraps. …  Lees verder »

Je kan de rivierkreeften ook vervangen door garnalen. …  Lees verder »

Voeg 4 el kokosmelk toe om het gerecht romiger te maken. …  Lees verder »

Ook lekker met vis. …  Lees verder »

Gele courgette combineet ook goed in dit recept. …  Lees verder »

Kan ook met noodles gegeten worden. …  Lees verder »

Haal de deksel de laatste 20 minuten van de pan voor een dikkere saus. …  Lees verder »

Heerlijk in combinatie met garnalen. …  Lees verder »

Indonesische loempia's. …  Lees verder »

Smakelijk gerecht. …  Lees verder »

Lekker! …  Lees verder »

Serveer met Noodles …  Lees verder »

Serveren met Go-Tan Organic Noodles. …  Lees verder »

Top