1. Home
  2. Gerardus106
  3. Recepten van Gerardus106
Recepten van Gerardus106

Lekker en simpel: Een klassiek recept uit de Javaanse keuken, met een eigen draai. Het is zeker geen moeilijk recept maar je moet er wel wat meer tijd voor uittrekken. …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht, ik vind het ook erg lekker met mosselen en gewoon bier. …  Lees verder »

"De toevoeging van kaneel aan de zoete aardappel doet wonderen. Het zoete van de aardappel met de zoute feta is een zalige combi". Ook een leuk recept voor op een warm buffet. …  Lees verder »

Weekendrecept uit Volkskrantmagazine voor de aardbeientijd! …  Lees verder »

Recept uit de Volkskrant; Toscaanse herfstsoep  Vezelrijk en 'gezond langzaam'. De bonen kun je natuurlijk ook zelf weken en koken. …  Lees verder »

Een lekker bijgerecht bij, bijvoorbeeld, pasta. Ziet er leuk uit en kan gewoon niet mislukken …  Lees verder »

Staat zo in de oven, ondertussen de aardappels voor de puree koken en opruimen...fijn voor degene die 'opruimdienst' heeft... …  Lees verder »

Een lekkere en gemakkelijke stoofschotel, smaakt heerlijk met savooiekool. …  Lees verder »

Dit staat iedere winter een paar keer op tafel en ik blijf het heerlijk vinden. Ik maak hem aan het begin van de middag en laat het gerecht garen in de oven op 120 graden. Minstens 2,5 uur maar 4 uur vind ik beter. Als de pan in de oven staat heb je er geen omkijken naar! …  Lees verder »

Een recept dat ik vaak kan maken met van alles dat in de koelkast/diepvries ligt, het komt dan ook al jarenlang met een zekere regelmaat op tafel. …  Lees verder »

Een echt superlekkere stoofschotel die je vantevoren kunt klaarmaken. …  Lees verder »

Winny inspireerde mij om van allerlei soepen te gaan koken, dit recept kreeg ik jaren geleden van haar om de courgettes uit mijn tuintje op te maken. …  Lees verder »

Recept uit het kookboekje van mij allereerste oven/magnetron (1983). …  Lees verder »

Top