1. Home
  2. Gerardus106
  3. Recepten van Gerardus106
Recepten van Gerardus106

Een lekker bijgerecht bij, bijvoorbeeld, pasta. Ziet er leuk uit en kan gewoon niet mislukken …  Lees verder »

Staat zo in de oven, ondertussen de aardappels voor de puree koken en opruimen...fijn voor degene die 'opruimdienst' heeft... …  Lees verder »

Een lekkere en gemakkelijke stoofschotel, smaakt heerlijk met savooiekool. …  Lees verder »

Dit staat iedere winter een paar keer op tafel en ik blijf het heerlijk vinden. Ik maak hem aan het begin van de middag en laat het gerecht garen in de oven op 120 graden. Minstens 2,5 uur maar 4 uur vind ik beter. Als de pan in de oven staat heb je er geen omkijken naar! …  Lees verder »

Een recept dat ik vaak kan maken met van alles dat in de koelkast/diepvries ligt, het komt dan ook al jarenlang met een zekere regelmaat op tafel. …  Lees verder »

Een echt superlekkere stoofschotel die je vantevoren kunt klaarmaken. …  Lees verder »

Winny inspireerde mij om van allerlei soepen te gaan koken, dit recept kreeg ik jaren geleden van haar om de courgettes uit mijn tuintje op te maken. …  Lees verder »

Recept uit het kookboekje van mij allereerste oven/magnetron (1983). …  Lees verder »

Aangepast recept uit het kookboekje van mijn allereerste oven/magnetron (1983)! …  Lees verder »

Smulwebrecept van Orphan. Ik kan het niet meer terugvinden maar gelukkig lag het nog ergens in mijn keukenkast! …  Lees verder »

Een copie van dit recept slingert al jaren in mijn keukenkast, ik weet echt niet meer waar het ooit vandaan is gekomen, de titel is van het origineel. …  Lees verder »

Geroerbakte spruitjes in curry. Iets pittig en heerlijk!   …  Lees verder »

Top