1. Home
  2. EvelienT01
  3. Recepten van EvelienT01
Recepten van EvelienT01

Wederom een recept van Ottolenghi, je bent er even mee bezig, doordat het een paar keer in de oven moet, al kun je de tijd tussendoor natuurlijk voor andere dingen gebruiken. Maar het resultaat mag er wezen, prachtige smaken. …  Lees verder »

Een heerlijk en simpel borrelhapje. …  Lees verder »

De Indiase naam van dit gerecht is ' Punchmail Bhaji'. Punchmail betekent mengeling van 5. 5 groenten in dit geval. Je kan volop varieren en is daarmee een ideaal recept om aan het einde van de week op tafel te zitten met wat er nog in de groentela ligt. Lekker met wat rijst en een komkommerraita. Het recept is een beetje van mezelf en een beetje van de Indiase kok die voor ons kookte tijdens mijn verblijf daar. Ik heb niet overal hoeveelheden bij gezet, voel je vrij om lekker te experimenteren met dit recept. Zorg er in ieder geval voor dat je per persoon ruim 200 gram groentes hebt. …  Lees verder »

Heerlijk bijgerecht. Serveer dit met een lekkere salade en een mooi stukje vlees of vis en je maaltijd is compleet. …  Lees verder »

Mjammie, brownies zijn heerlijk, pepernoten zijn heerlijk. En deze twee gecombineerd zijn helemaal een feestje. …  Lees verder »

Deze pittige gamba's zijn heerlijk als hapje bij bijvoorbeeld een tapasmaaltijd. Of spies ze om lekker op de bbq te bereiden voor een pittig avondje. Je kan de zaadlijsten uit de pepers halen of erin laten zitten voor nog meer pit.  …  Lees verder »

Met deze vijgenmuffins maak je zeker vrienden, zo lekker zijn ze....als je ze ten minste nog niet allemaal op hebt voordat de visite komt! …  Lees verder »

Deze heerlijke salade is een feestje om te eten. En het mooie is dat hij binnen no-time op tafel staat. …  Lees verder »

Iedereen kent wel een appelkruimelvlaai. En hoe leuk is het als je deze tot cupcake kan omtoveren zodat je 1 persoon porties hebt. De cupcakes zijn heerlijk als ze nog een beetje warm zijn. Met een bolletje vanilleijs erbij heb je zo een lekker en feestelijk nagerecht. …  Lees verder »

Deze cupcakes zijn heerlijk en zet je vrij gemakkelijk op tafel. …  Lees verder »

Tahin is niet overal verkrijgbaar, maar deze humus is met de sesamzaadjes net zo lekker. Heb je wel tahin gevonden kan je de sesamzaadjes vervangen.  …  Lees verder »

Dit gerecht is echt een feestje. De kip is heerlijk mals, de saus is lekker romig en vol van smaak. Wat rijst erbij en / of een stukje naanbrood en smullen maar. Dit recept is een beetje van mezelf en een beetje van de Indiase kok waarbij ik regelmatig in de keuken mee keek …  Lees verder »

Ik had nog een zak rode linzen over en tijdens mijn zoektocht op het internet stuitte ik op dit recept. Sindsdien zorg ik ervoor dat ik vaker wat linzen over heb want dit recept is hemels. …  Lees verder »

Soms is het wel eens fijn om heel snel klaar te zijn met je hoofdmaaltijd. Dat is met dit recept zeker het geval en het doet niets af aan de smaak, want die is heerlijk.  …  Lees verder »

Een heerlijk frisse salade door de heerlijke dressing. Met een stuk stokbrood erbij een volwaardige hoofdmaaltijd, en heb je wat over? Dan heb je nog een heerlijke lunch voor de volgende dag. …  Lees verder »

Deze uiensoep is net ff anders dan die we gewend zijn, maar zeker niet minder lekker. …  Lees verder »

Top