1. Home
  2. ElVerhage
  3. Recepten van ElVerhage
Recepten van ElVerhage

Wij (wederhelft en ik) hebben al lang niet meer iedere dag behoefte aan vlees of vis. Maar we kunnen echt niet op een lege maag slapen dus gaan we op zoek naar goede alternatieven. En dat hebben wij in dit recept gevonden! Het mooie aan dit recept is juist dat iedereen er iets aan kan toevoegen naar zijn/haar smaak! …  Lees verder »

Ik zie steeds vaker pompoen voorbij komen in recepten en dat begrijp ik heel goed! Het is lekker, gezond en veelzijdig. Deze soep heb ik gemaakt met als basis een recept uit de Allerhande van oktober 2012 maar uiteindelijk is het een soep geworden die helemaal is aangepast aan onze eigen smaak. Het is nu al een succes en komt dan ook regelmatig op tafel! …  Lees verder »

Één van de lekkerste ovenschotels die ik ken en ook nog eens boordevol groenten en dus vitamines! Geïnspireerd door Rudolph van Veen, maar met een compleet eigen uitvoering genieten van alle lekkere smaken die Italië in zich heeft! …  Lees verder »

"Laten we eens een keer wat anders proberen." Meestal ben ik niet zo van de Arabische keuken, maar toen ik dit recept las, was ik meteen verkocht. En terecht: wat hebben we zitten smullen! …  Lees verder »

Niet alleen een lekker, simpel voorgerechtje, maar ook heel geschikt voor op tafel tijdens feestjes of als hapje bij een buffet. …  Lees verder »

Sjiek en heerlijk in al zijn eenvoud. Heel gemakkelijk te maken en ook goed voor te bereiden, zodat je niet lang in de keuken hoeft te staan als je gasten hebt. …  Lees verder »

Wat is er nu lekkerder dan eten uit Grootmoeders Keuken? …  Lees verder »

Wat is er nu lekkerder dan eten uit Grootmoeders Keuken? …  Lees verder »

Snel een kleine pizza maken? Gebruik bladerdeeg! Lekker luchtig en krokant. En wat je er op legt kun je zelf bepalen. …  Lees verder »

Een bijzondere en heerlijk romige soep. Lekker sjiek met gerookte zalmsnippers, of gewoon, als een lekker begin van een goede maaltijd. …  Lees verder »

Kipfilet met smaak! En die wordt nog versterkt door de vulling en de paddenstoelensaus. Ideaal is om filets van de Kemper Landhoen (of een andere smaakvolle kip) te hebben, maar met gewone kipfilet is dit ook een topgerecht! …  Lees verder »

Een heerlijk voorgerechtje. Sjiek op tafel, gemakkelijk in de keuken. …  Lees verder »

Een fris, zoetzuur visgerecht. Lekker voor een speciale gelegenheid of (in grotere porties) als hoofdgerecht in de zomer. …  Lees verder »

Top