1. Home
  2. Eelti00712
  3. Recepten van Eelti00712
Recepten van Eelti00712

Heerlijk voor over een schnitzel, of biefstuk, kan natuurlijk ook over andere stukken vlees. …  Lees verder »

Mooi groot stuk procureur lang laten garen, heerlijk mals …  Lees verder »

Chili? Lekker. Cheese? Nog lekkerder. Fries? Nog lekkerderder. Gooi deze 3 dingen op een bord en het wordt helemaal gekkenhuis. Dit is comfort food en eten voor je zieltje.... Lekker man. …  Lees verder »

Een stoofpot die zijn oorsprong in Toscane heeft, wat een goed boek van Julius Jaspers, een aanrader !!! …  Lees verder »

Uit het boek de stoofbijbel, oorspronkelijk een recept voor de dutch oven, maar in je keukenoven werkt het ook heel goed. …  Lees verder »

Koolhydraatarm …  Lees verder »

Een hazenpeper is een perfect gerecht voor de momenten dat je gezelschap verwacht. …  Lees verder »

=14pxDeze mango-passievruchtcurd smaakt helemaal naar de zomer en kan je voor veel verschillende recepten gebruiken. Natuurlijk kan je hem gewoon op een croissantje of op brood eten, maar hij is ook heerlijk als taartvulling of door een dessert. …  Lees verder »

Zeer makkelijk en heel lekker. …  Lees verder »

Een iets andere manier van een garnalencocktail …  Lees verder »

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool proven├žale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Aanrader! …  Lees verder »

Sloppy Joe? Zegt je zeker helemaal niets? Niet zo raar want in Nederland vreten we dit niet, in Amerika vreten ze alles! Het is een soort uit elkaar gevallen hamburger met tomaten smaak. Maken? Kijk dan! …  Lees verder »

Misschien wel de allerbeste babi pangang die je ooit hebt gegeten …  Lees verder »

Tijd voor een Frans klassiekertje! Boeuf Bourguignon, oftewel rund uit de Bourgogne. Lekker met dit koude weer genieten van liefde uit een pannetje. …  Lees verder »

Nicky Toet …  Lees verder »

Top